Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Leteleedes USA ban?

Laca900425 kérdése:

Leteleedes USA ban?

Figyelt kérdés
hogyan leehtseges hogy leteleedhessek mint munkavallalo? jogsit ujra LE KELL rakni? es az elony ha a ahverom bostonban el?

2013. aug. 1. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Az lesz a legutolsó gondod, hogy újra le kell-e rakni a jogsit. Gyakorlatilag semmi esélyed az USA-ban letelepedni, a haver semmit sem számít.
2013. aug. 1. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
hiányzik a "p" betű a billentyűzetedből vagy fogyatékos vagy és úgy is írsz ahogy beszélsz?
2013. aug. 1. 23:51
 3/8 Makoscsiga ***** válasza:
Ja, amerikában jogsit szerezni nagyon nehéz... :) Benne van vagy 35 dolcsiba is akár, és két félnap utánajárásba. Dúrva. Ehhez képes a zk kutyaf. üle.
2013. aug. 2. 01:20
 4/8 Makoscsiga ***** válasza:
Ja, és mit mondott a Bostoni haverod a letelepedésről? :D
2013. aug. 2. 01:21
 5/8 A kérdező kommentje:
azt monta hogy eloszoris munkat kell talanom lakhatok nala ar honaig ugye. ha talatam munkat akkor fol kell vennem a kacoslatot es kernem kell ugye munkavallaloi vizum. aztmonta segitenek a cgenel. es a jogositvanyt meg nem monta. ja es nem jo ar betum
2013. aug. 2. 08:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Kicsi csibe, figyuzz, ha turistavízummal mész ki, akkor munkát legálisan nem vállalhatsz, munkavállalói vízumot meg nem kapsz. Ilyen marha egyszerű!
2013. aug. 2. 11:52
 7/8 A kérdező kommentje:
csak sdzolok hogy tegna katam ertesitest katam alalst floridaban. villanyszerelo. havi kedzetben 20 000 follar/ho a fiezetsme kesob tobb is lehet. ha nem hsiezl nekem nezd meg ezt: [link] a ceg sgeit itnezni a vizumot szval ennyi. koszonom mindnekinek
2013. aug. 3. 07:44
 8/8 anonim válasza:
az itt feltüntetett adatok az éves és nem a havi keresetet jelölik. megnézném hogy kapsz te 20000 dolláros havi fizetést villanyszerelőként. bilibe lóg a kezed...
2013. aug. 6. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!