Ez igaz a zöldkártya esetében?
eltelhet pár hétig mire megkapod...
de ez nem biztos infó...Nem hat! CSak azt nem ertem, akkor miert itt terjeszted a teves infot, miert nem mesz tanacsot adni a kozlekedes vagy egeszseg kategoriaba, oda, ahol ertesz is a temahoz??? Bocs, de az ilyentol felmegy a pumpa, tele a net haszontalan felrevezetessel es a kommentelok meg hozza is teszik, hogy nem tudom, nem vagyok benne biztos... akkor minek ir?
Munka altal lehet szerezni work permit-et, ami penzbe es idobe telik a munkaltatonak, mert o intezi, nem pedig az aki a munkat vegzi.
Idovel (akar 4-5 ev is) lehet folyamodni zoldkartyaert.
De ezt hazvezeto meg babysitter munkakkal nem lehet megcsinalni. Tenyleg csak olyannal, ami keresett szakma es altalaban egy egyetemi vagy foiskolai vegzettseg minimum kell hozza, vagy olyan melo ami a magyarsaghoz kotott, peldaul magyar hirlapkiado vagy magyar etterem, de nincs annyi magyar etterem ahany magyar szeretne ide kijonni dolgozni, szoval ha nem a tulaj a rokonod, akkor itt sincs sok esely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!