Van olyan GYIK felhasználó aki az USA-ban vagy Kanadában él? Írna róla? Olyanok válaszát is várom akik csak ideiglenesen voltak kint!
Melyik városban laksz?
Hány éves voltál mikor kiköltöztél?
Jól kijössz a pénzből?
Hogy érzed ott magad?
Milyen végzettséggel mentél ki?
Springfield,Missouri
24
jobban kijovok mint otthon, most kaptam egy egesz jo munkat, ezzel jol keresek
jol erzem magam, 3 eve vagyok itt, most kezd kb osszeallni az eletem itt, neha vagyom mondjuk egy nagyobb varosba, de nincs kizarva hogy egyszer elkoltozzek
erettsegi
Melyik városban laksz? Los Angeles, CA
Hány éves voltál mikor kiköltöztél? 26
Jól kijössz a pénzből? igen
Hogy érzed ott magad? nekem a legjobb
Milyen végzettséggel mentél ki? erettsegi (+ felsofoku angol) utobbit csak azert irom, mert a nyelvtudas az elengedhetetlen... ha tudsz angolul akkor el tudod adni magad meg akkor is ha nincs semmi vegzettseged ;)
Melyik városban laksz? - San Francisco Bay Area
Hány éves voltál mikor kiköltöztél? - 28
Jól kijössz a pénzből? - Simán
Hogy érzed ott magad? - Jól
Milyen végzettséggel mentél ki? - Termtud. PhD
Köszönöm szépen!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy mennyire volt nehéz megszerezni a vízumot?Hogy szereztétek meg?
En turista vizummal jottem. Bementem a kovetsegre, sorba alltam es kertem/kaptam.
Aztan elfelejtettem haza menni mikor lejart....
1.) Los Angeles, CA
2.) 21
3.) Olyannyira, hogy van mellete 2 motorom es 1 kocsim, atlagos haz mellett
4.) Csodasan, neha hianyzik a csalad mert ugye ok Magyarorszagon vannak
5.) Erettsegi, OKJ-s szakvizsga (pincer)
1. New York, Brooklyn
2. 21éves
3. Igen, bentlakésos meló, mindent a család áll. Amit megkeresek, félre tudom tenni.
4. Tökéletesen, mert rendes a családom. Legutóbb Miami-ba mehettem általuk/velük nyaralni. Bár...néha honvágyam van, de kezelhető.
5. befejezett 10 osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!