USA-ban élő magyarok! Ti hogyan költöztetek ki?
Olyanok irjanak akik nem házasságal költöztek ki és nem is tanulni mentek hanem akik munkavállalással mentek ki és mostmár ott is laknak és ott is fognak maradni.
az érdekelne hogy:
- mit dolgoztok?
-hogyan találtátok a munkát?
-megérte-e?
menyire jó ott az élet? menyivel több pénzt kerestek ott mint itt Mo.-on?
és ha weboldalon találtátáok akor egy linket megköszönnék
Munkavállalással kerültem ki.
Nagyon jó itt élni, de dolgozni rengeteget kell.
Hogyan találtam munkát? Nos, az egyetemen volt egy kedves tanárom, aki ajánlotta nekem, hogy próbáljam meg ezt a munkalehetôséget, és sikerült. Azóta itt dolgozom, vegyészmérnök a szakmám.
1es vagyok
A tanárom csupán ajánlotta az álláslehetôséget, amit az amerikai cég meghirdetett. Én jelentkeztem és felvettek. Tehát a cég intézett mindent, mivel "szüksége" volt rám.
Az Usába csak hiányszakmával tudsz kijutni.
Alapszakma nem kell.
munkavállalóként kijutni csak magas képesítéssel, több éves, komoly, nemzetközi tapasztalattal lehetséges. egy átlag ember kizárt hogy kijut. a meghirdetett amerikai állások 99.9%-ban kitétel az amerikai állampolgárság vagy az hogy már rendelkezz zöldkártyával. Valamilyen speciális terület tudójaként van esély csak a kijutásra. ha ilyened nincs, akkor marad a rokon, házasság, és a zöldkártyalottó.
én a feleségem által jutottam ki, még akkor ismerkedtünk meg, mikor ott nyaraltam Philadelphiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!