Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ban élő magyarok! Ti...

USA-ban élő magyarok! Ti hogyan költöztetek ki?

Figyelt kérdés

Olyanok irjanak akik nem házasságal költöztek ki és nem is tanulni mentek hanem akik munkavállalással mentek ki és mostmár ott is laknak és ott is fognak maradni.

az érdekelne hogy:

- mit dolgoztok?

-hogyan találtátok a munkát?

-megérte-e?

menyire jó ott az élet? menyivel több pénzt kerestek ott mint itt Mo.-on?

és ha weboldalon találtátáok akor egy linket megköszönnék

2013. júl. 17. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Munkavállalással kerültem ki.

Nagyon jó itt élni, de dolgozni rengeteget kell.

Hogyan találtam munkát? Nos, az egyetemen volt egy kedves tanárom, aki ajánlotta nekem, hogy próbáljam meg ezt a munkalehetôséget, és sikerült. Azóta itt dolgozom, vegyészmérnök a szakmám.

2013. júl. 17. 12:01
 2/11 anonim válasza:
Én is tudok olyan magyar házaspárról, akik egyetemi kapcsolatokon kerültek ki fiatal korukban. Máshogy szerintem elég nehéz, mert hivatalosan csak úgy kaphatsz munkavállalóit, ha egy cég konkrétan téged akar oda, ráadásul bizonyítania kell, hogy más alkalmasabb nincs az USA-ban (nyilván tud olyan indokot írni, ha akar). De buszjegyárusnak, polcfeltöltőnek nem nagyon lehet kijutni szerintem.
2013. júl. 17. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:

1es vagyok

A tanárom csupán ajánlotta az álláslehetôséget, amit az amerikai cég meghirdetett. Én jelentkeztem és felvettek. Tehát a cég intézett mindent, mivel "szüksége" volt rám.

2013. júl. 17. 12:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Tudtok olyan weboldalt ahol amerikai munkát hirdetnek ? Én nézegettem de nem nagyon találtam normális weboldalt. Műszaki munkát keresnék : járművek,gépek stb... Ehez hasonló munkát keresnék
2013. júl. 17. 12:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Meg még szakács állás is érdekelne csak nekem arról nincs papírom hogy jól fözök mivel eszt nem iskolában tanultam
2013. júl. 17. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit fed a műszaki munka? Autószerelő vagy, vagy gépészmérnök? Nagyon nem mindegy :)
2013. júl. 17. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Az Usába csak hiányszakmával tudsz kijutni.

Alapszakma nem kell.

2013. júl. 17. 12:46
 8/11 A kérdező kommentje:
Autószerelő. Ès mik a hiányszakmák?
2013. júl. 17. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

munkavállalóként kijutni csak magas képesítéssel, több éves, komoly, nemzetközi tapasztalattal lehetséges. egy átlag ember kizárt hogy kijut. a meghirdetett amerikai állások 99.9%-ban kitétel az amerikai állampolgárság vagy az hogy már rendelkezz zöldkártyával. Valamilyen speciális terület tudójaként van esély csak a kijutásra. ha ilyened nincs, akkor marad a rokon, házasság, és a zöldkártyalottó.

én a feleségem által jutottam ki, még akkor ismerkedtünk meg, mikor ott nyaraltam Philadelphiában.

2013. júl. 17. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
elso, es te mar reggel 6ora korul irogatsz itt? :)
2013. júl. 17. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!