Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan szerezhetem meg az...

Hogyan szerezhetem meg az Amerikai állampolgáságot?

Figyelt kérdés
Nem akarok házasodni.
2013. júl. 7. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
5 ev ervenyes zold kartya es kint tartozkodas mellett beadod az igenyedet az allampolgarsagi vizsga letetelere
2013. júl. 7. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
hazassaggal amugy sem kapsz allampolgarsagot!
2013. júl. 7. 22:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lenne egyszerűbb visszaolvasnod, ahelyett, hogy ezredszerre is felteszed ugyanazt a kérdést?

Rájönnél, hogy sehogy!

Zöldkártyát kell elsősorban szerezni, de az is szinte lehetetlen... Sajnos ez van.

2013. júl. 8. 06:43
 4/6 anonim ***** válasza:

"Hogyan szerezhetem meg az Amerikai állampolgárságot?"

egyszerű:

Szerzel kettőt és az egyiket kidobod.

2013. júl. 8. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is erdekelne.A ferjem amerikai allampolgar,remelem a fiamnak automatikusan jarna igy az allampolgarsag,de ebben sem vagyok biztos.7 es fel eve vagyunk hazasok,ez mennyivel konnyitene meg,hogy megkaphassam en is az allampolgarsagot,ha oda szeretnenk koltozni?( Ha megkonnyiti egyaltalan)
2013. júl. 8. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Olvassatak vissza, mert ezerszer leirtuk mar.

Eloszor zoldet szerez az ember, aztan jon csak a polgarsag.

Zoldet hogyan lehet szerezni? Leirtuk.

Hazassagos zold eseten 3 ev utan lehet beadni a polgi kerelmet.

Egyeb zold eseten 5 ev utan.

Akarki szuletik az USAban (mindegy milyen szuloktol) azonnal amcsi allampolgi lesz.

Ha valaki kulfoldon szuletik, de az apja vagy anyja amcsi, akkor kap polgarsagot. Ha mar elmult 21, akkor elobb zoldkartyat kap, majd x ev utan kaphat polgarsagot.

2013. júl. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!