Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van itt olyan aki Torontoban él?

Van itt olyan aki Torontoban él?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek magatokat?Milyen a megélhetés?

Mennyi esélyem lenne megkapni a munkavállalási engedélyt?

Diplomás ápoló vagyok(5 év munkatapasztalatom van),ezenkívül van egy fodrász szakmám is(2 év munkatapasztalattal),angolt nagyon jól beszélem(2 évet éltem Londonban)+németből és spanyolból középfokú nyelvvizsgám van.

Mennyi pénzt tudnák keresni?Milyen életszínvonalon élnék?

Üzeneteket is várok!

2013. jún. 15. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az illegálisan kint maradt emberek nem igazán mehetnek haza látogatni a családjukat, mert visszafelé a reptéren visszatoloncolnak, szóval tényleg nem játék, többen megszívták. Meg amúgy sem kapnának rendes munkát SIN number nélkül, amihez meg vízum kell.
2013. jún. 28. 21:28
 12/12 trabi.. válasza:

hát ez a cikk nem mai, de az első hozzászóló egy hazug majom. egy szavát se higgyétek el. ma vagyis 2013. 11.23-án egy gyári munkás biztos hogy nem keres 6000 hetente. talán egy mérnök egy olajkúton. Egy kamionsofőr egy olajkúton kb 5-8000-et keres havonta, egy hegyesztő szintén ennyit, szintén olajkúton. szóval az első 1 majom. nem tudom h honnan szedte össze ezt a sok zagvaságot, talán a minimaxról.

thx.

2013. nov. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!