Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi kb egy oda-vissza út...

Mennyi kb egy oda-vissza út LA-be?

Figyelt kérdés
Bocs a zavarásért, de lázasan gondolkodom, hogy hova kéne menni...
2013. ápr. 28. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
husika, egyem azt a f@sz fejedet, repjegy.hu
2013. ápr. 28. 14:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Ohh de kedves itt valaki:):) Kérlek távozz az idióta megjegyzéseiddel együtt életemvirágom<3xDD
2013. ápr. 28. 14:42
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
de tényleg...inkább 14:03 óta várod a választ mint hogy gondolkozz egy kicsit és segíts magadon. ebből arra következtetek hogy vagy unatkozol vagy nagyon sok a szabadidőd...egy biztos, a válasz nem érdekel, mert ha érdekelne már megnézted volna. már itt se vagyok
2013. ápr. 28. 14:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Jahjjj elnézést, hogy ki mertem írni, csak arra számítottam, hogy esetleg van valaki, aki mostanában ment ki, és esetleg tudja, hogy most van-e árengedmény, vagy nincs, vagy mittudjamén!! de nem értem minek beszélek, hiszen láthatólag nem vagy egy IQ-ninja...
2013. ápr. 28. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagyon alpári és bunkó módon válaszolt, de a tartalommal egyetértek (a formával nem!): nézd meg a repjegyeket árát.

Tekintettel arra, hogy az folyamatosan változik, senki nem fog tudni neked válaszolni, hacsak nem nézi meg, hogy most épp mennyi. Azt pedig te is meg tudod tenni, nem igaz?

2013. ápr. 28. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Ment a felpontozás Oh Boynak. :)
2013. ápr. 28. 15:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Kösziii:) na végre egy normális ember!! (3. kommentelő) a negyediket nem nagyon értem, de nem is akarom!!
2013. ápr. 28. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
kb. 200e Ft a jegy.
2013. ápr. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!