Éveken keresztül végeztem diákmunkát az USA-ban.24 évesen kiderült, hogy egy vesém van. Kapok munkavállalásra jogosító vízumot?
Most attól tartok, hogy nem kapom meg a vízumot, mert ez egy igen súlyosan hangzó tény! Eddig nem tudtam róla, és nem is panasz vagy betegség kapcsán derült ki. Egy teljesen átlagos, jó erőben lévő egészséges sportos fiatalembernek gondoltam, eddig magam. De attól félek, hogy a vízumosok úgy fognak aposztrofálni mint valami halálsoron lévőt. Pedig már 2 nyarat keményen végigdolgoztam és buliztam Amerikában a legnagyobb boldogságban, mit sem tudva arról, hogy egy vesém van...
Szerintetek ez lehet gond?
semmi köze nincs az 1 vesédnek a vizumhoz.
a medical formra ne ird rá, hogy van eltitkolt betegséged.
1-es válaszadónak: Az a gáz hogy a medical forme-ot a doki pecsételi le, és mondtam neki, hogy ezt az apróságot hagyjuk már ki belőle, ő meg mondta, hogy ezt nem teheti meg.
2-esnek: Hát nekem őszintén szólva nem egy szörnyű dolog. Mert semmilyen szinten nem befolyásolt eddig, most is inkább csak a tudat ami kicsit aggasztó. De nem kell lemondanom semmiről... max nem lehet belőlem boxvilágbajnok és bicskázós kocsmába se járhatok :D de egyik sem szerepel a vágyaim között... Eddig azt hittem én vagyok az egészség mintaképe, kb náthás se voltam télen, stb.. :D
Köszi! Remélem, hogy igazad van.
Ha, más még tud hasonló, esetről vagy jobban ismeri a vízum kritériumokat az még nyugodtan írjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!