Ha valaki mondjuk megnyeri a zöldkártyalottót, akkor mennyi időn belül kell belépnie az országba?
"Tehát most arról az ideális helyzetről beszélek, amikor már a kezemben a zöldkártya"
Én úgy tudom, hogy a zöldkártyát eleve csak amerikai címre postázzák. :-D
boldog husvétot...én is ugy tudom hat honap .Már itt tartasz vazze?
De jo neked h már csak ennyi gondod van....:-)
Én már v 15 éve játszok a lotton de semmi.
Sztem minél előbb lépsz be az országba annál jobb.
Aztán meg ha jol tudom hathavonta jöhetsz haza.Bár a kezdeti időszakban nem valószinű hogy lesz erre pénzed..
Sztem első évben örülsz hogy élsz:-)
Amugy én igytennék :-)Amint tul lennék az összes procedurán azonnal pakolnék.
Bár hüje vagyok a témához meg annyi minden változik állandóan.Hogy müködik ez most?Szponzor nélkül még mindig nem adják meg zöldkártyát?..Állitlag régen ugy ment hogy amig nem volt szponzorod nem utazhattál be az országba :-) vicces nem?inkább kész röhej.
Mert én hallottam olyasmit bár lehet nem igaz hogy miután megnyertem utánna beutazhatok az országba és kereshetek magamanak melót.Hozzáteszem igy lenne fair a játszma..
Kicsit bánhatna ugymond finomabban európával amerika nem?
Nem mi vagyunk a terroristák..Ugyanis az EU-s országban megkapod a work permitet..csak ott igényelni kell egy ürlapon
Első! Köszönöm!
Második! Nyilván akkor a beutazási engedélyre gondoltam, nem ez volt a kérdésem lényege! Nem belekötni kéne mindenbe, hanem válaszolni. Köszönöm.
Harmadik! Nem tartok itt, csak játszom a lottón, és közben kaptam itthon egy jó munkát, ezért kérdezem. Május 1-én derülnek ki az eredmények, csak gondolkodom, mi lenne, ha... Minden vágyam Amerika, szóval nyilván mennék mindenképp, csak kíváncsi voltam, mennyire kellene kapkodni akkor.
Igen?
Akkor most két év, vagy ha hat hónap? :S Nem mindegy...
Illetve honnan számított két évre gondolsz? Mert összesen lehet, hogy annyi, a papírok meg minden elintézésével együtt, de szerintem, amikor "kész" vagy, onnantól logikusabb inkább a hat hónap...
Sziasztok ismét én vagyok.
Tudnátok nekem segiteni?
Ma ellenöriztem a dvlottery oldalon a confirm numberem ,mármint hogy kihuztak-e
Sajna azt irta ki az oldal hogy has not been selected.Mit gondoltok érdemes még máskor is megnézni hogy kisorsoltak e vagy sem .Vagy ez most hogy müködik?május végéig kihuzzák mind az 55ezer work permitet és ennyi?Utánna meg már csak Októberben tudok ujra jelentkezni ugye?Ha jol tudom a DV2016ra ha nem tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!