Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Elmennétek? Ha lenne lehetőség...

Elmennétek? Ha lenne lehetőségetek 1 évre kiutazni Amerikába, és ott tudnátok iskolába járni, elmennétek? Itt hagynátok a családotokat, legjobb barátotokat, akikhez erősen kötődtök? Itt hagynátok mindent? Megéri szerintetek?

Figyelt kérdés
Én attól rettegek, hogy mikor majd visszaérek már semmi sem lesz ugyanolyan, és az 1 éves kinn tanulás miatt egy osztályt kihagynék itthon, ami azt jelenti, hogy az osztályomat is elvesztem. Arról nem is beszélve, hogy a legjobb barátnőmmel biztosan nem lesz minden ugyan olyan.

2013. márc. 28. 16:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A barátnőd megérti szerintem ha kimész. Ha tényleg igazi a barátságotok, akkor nem fog megszűnni. Lehet tartani a kapcsolatot az interneten keresztül is, mondjuk nem ugyanolyan de ki lehet bírni.:)
2013. márc. 30. 15:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Óriási butaság lenne egy "legjobb barát" miatt eldobni egy ilyen lehetőséget!!!
2013. márc. 30. 15:29
 13/15 anonim válasza:
Én jövőre megyek rotaryval az USAba és nagyon várom. Eleinte ugyanilyen kétségeim voltak mint neked. De ne kételkedj! A testvérem 2 éve volt kint és imádta. A Rotarysok kint nagyon rendesek. Én már leveleztem a.kinti fogadó klubommal és képzeld magyarul írtak vissza. Tele hibákkal, de milyen rendes már, hogy próbálkoztak. Nekem nagyon szimpatikusak. Szerintem mindenképp vagj bele. Gondolom most kilencedikes vagy szóval meg van idod dönteni. De ha gondolod úgyis csak októberben kell jelentkezni tarthatjuk a kapcsolatot és majd írok milyen kint. Amúgy melyik városban laksz? Én szegedi vagyok. Ja.meg nálunk.most lakik egy tajvani cserediak. ez is nagyon érdekes. Megismerni más kultúrájú gyerekeket :)
2013. ápr. 4. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:
mennék
2013. ápr. 12. 13:39
 15/15 anonim válasza:
Én mennék. Minden álmom Amerika. :D
2013. ápr. 27. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!