Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Segítség. USA nyári munka?

Segítség. USA nyári munka?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Június végéig ha minden jól megy megvan az érettségi. Jogsi is nemsokára megvan és van egy mixer vizsgám is.

Már 2 éve próbálkozom nyárra kijutni az USA-ba (Július - Augusztus) valami nyári munkára. Tavalynyáron sem sikerült és már nagyon elvagyok keseredve. :( A pénz is jól jönne, de nem a pénz a lényeg, hanem az angol nyelvtudásom szeretném tökéletesíteni és, hát megnézni, hogy milyen is az az USA. Annyi pénzem meg nincs, hogy csak úgy kimenjek. Én ilyesmikre gondolok, hogy családhoz segíteni, háztartás, gyerekek, bevásárlás, fűnyírás, au-pair stb. (de végül is mindegy).

Valaki tudna nekem ebben segíteni? Ti hogy csinálnátok ?

Nagyon megköszönném, ha valakinek lenne valami jó ötlete!!!

2013. márc. 8. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

igy nem fogsz tudni kijutni.

Ha szeptembertol egyetemre mesz, akkor kovezkezo nyaron mar mehetsz is ki taborokba dolgozni campleadersel vagy ccusa val. En is igy jutottam ki, menj minel hamarabb es akkor több nyaradat is kint toltheted az Egyesult Allamokban.

Ja amugy meggazdagodni nem fogsz belole, de be tudod jarni egesz amerikat.

2013. márc. 8. 22:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Én minden évben megyek ki New Orleans-ba a nagynénémhez. Ő visz be dolgozni a céghez ahol dolgozik ( raktáráruház)

Szóval én így jutok ki. Ha van rokonod, vagy ismerősöd akkor kijuthatsz te is. De így ismeretlenül nem fog menni. Szerintem keresgélj a neten hátha van valami hirdetett nyári meló..

18/L

2013. márc. 8. 23:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :( utolsó válaszoló szerencsés vagy :)
2013. márc. 22. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!