Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Életem álma, hogy az USA-ban...

Ivilicious kérdése:

Életem álma, hogy az USA-ban éljek, azon belül is, ha lehet New Yorkba (de, ha már kijutok, tök mindegy). Hogyan? Többi lejebb.

Figyelt kérdés
Beszélek angolul is, nagyapám kiemigrált és állampolgár volt, Vietnámban is háborúzott, de már meghalt. Milyen lehetőségeket láttok, hogy kijussak, minnél hamarabb, minnél jobban? Ja, és alig pénzzel.19/L
2013. febr. 26. 13:09
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia. En 17 eves vagyok, es 14 evesen jottem ki, mikor anyukam hozza ment egy amerikai milliomos ferfihoz (interneten keresztul ismerkedtek ossze) es most New York City-ben lakunk. Ez hulyeseg, hogy ide kell szuletned...meghogy mekkora. Rengetegen vannak, es szemelyesem is vannak olyan osztalytarsaim akiknek a szuleik ugy jottek ki, hogy kilencven napra, es utana nem mentek vissza. Siman lehet munkat vallalni papirok nelkul. En a helyedben nem mennek M.o.-on most egytemre hanem inkabb az interneten keresnek egy munkat a helyedben. Egy nanny mar 15 dolcsit is megkeres egy orara csak a gyerekekkel kell jol bannod. Legalabb tiz embert ismerek akik azt csinaljak egy mercivel jar. Csak a nanny munkabol, es meg vegzettseg sem kell hozza. En tuti h nem kezdenek egyetemet otthon, mivel onnan kikerulni mar lehetetlenseg lesz plusz itt amcsiba nem fogadjak el azt a diplomat. Mondom, en keresnek itt kinnt egy munkat es ha lesz ra penzed, mesz egy Community College-ba ahol kapsz egy szakmunkakepesitest kb. ket ev alatt es megkeresel kb. 2 dolcsit egy oraban. Fiatal vagy, gyere ki. Itt meg van jovo!

U.i.: Ha akarsz megadhatod egy-ket website-ot ahol munkakat ajanlanak itt NYC-ben.

Sok sikert.

2013. febr. 28. 22:57
 12/13 anonim válasza:
Bocsi, 25 dollart akartam irni a szakmasra meg azt hogy majd ha akarod megadok egy ket oldalt ahol munkakat lehet talani.
2013. febr. 28. 23:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Tudnám mit esztek így az USA-n. Annyira nem extra azért, Canada, Új-Zéland sokkal frankóbb hely lehet, mellesleg a jó öreg Európa sem egy akkora romhalmaz :)

persze,azok sem rosszak...de magyarország romhalmaz.. :)

2013. márc. 1. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!