Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szülők, Rokonok, Barátok hogy...

Szülők, Rokonok, Barátok hogy érzitek magatokat?

Figyelt kérdés

Az én fiam 3 hónapja utazott el Kanadába és nagyon féltem őt.Mindig rosszul érzem magam amikor arra gondolok hogy nem tudom hol van,mit csinál,jól van-e stb....

Tudom ott az msn,skype,facebook, de azért így nem az igazi.

A fiam barátainak is nagyon hiányzik és persze a többi rokonnak is.

Ti akik hasonló helyzetben vagytok hogy éreztek????

2013. jan. 31. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért ha országon belül marad, akkor se találkoznátok naponta valószínűleg. Ez így egészséges, a gyerek elhagyja a szülőket hogy a saját életét élje. Az már csak technikai kérdés, hogy 300 vagy 3000 kilométerrel arrébb van-e.
2013. jan. 31. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért ha országon belül marad, akkor se találkoznátok naponta valószínűleg - ez igy van, de gondolj bele, ha nagyon hianyzik a gyerek, a szulo kocsiba vagja magat es par oran belul ott van.

Az en szuleim evente egyszer/ketszer tudnak kijonni latogatni, en ritkan megyek haza, es annak ellenere, hogy hetente legalabb 5x beszelunk skypon cameraval, meg sem ugyanaz, es minden alkalommal mikor jonnek/mennek, nagy a siras, hogy jaj-jaj, mikor latunk ujra...

Nagyon kemeny, szerintem kulfoldon elo gyerekek szuleinek nehezebb, mint 'belfoldi' gyerek eseteben.

Apu jol birja, de anyut neha elkapja a sirdogalas, meg ugyis, hogy en mar 9 eve kint elek!

2013. jan. 31. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!