Nagyon bonyolult (és drága) kiköltözni Los Angeles-be vagy New York-ba?
LA-ba ne menj! Akkora a munkanélküliség, mint itthon borsodban, vagy lehet még rosszabb. Akik tehetik menekülnek onnan.
Ha valaki mégis dolgozik, az mexikói. azok meg olyanok ott, mint itt a cigányok....
És mivel az emberek nem birják fizetni a házuk jelzálogját, a bank visszaveszi. De mivel a bank meg nem tudja eladni, igy egyszerűen lenyomják a buldózerek. Az emberek meg ideiglenes sátortáborban élnek a tengerparton. Csak ezek azok a dolgok, amikről a tv hiradók nem beszélnek.
Egyébként én New Yorkban élek. Nekem könnyű volt, mert csak a vizumot kellett intézni. Férjhez jöttem ide és a férjemnek volt már lakása, autója és minden.
Szerintem a legegyszerűbb, hogy munkavállalói vizummal jössz. Akkor kell keresned egy olyan céget még otthon, aki szopnzorálna téged és biztositana neked vizumot. Igy legálisan lenne munkád.
De akkor még kell rengeteg pénz, hogy lakást bérelj, kocsit vegyél (bár az New Yorkban nem feltétel), bankszámlát kell nyitni, hitelkártyát csináltatni és ha autót is akarsz vezetni, akkor itt újra levizsgázni. Nagyon összetett és bonyolult dolog. Inkább gyere ki mondjuk pár hónapra körülnézni, esetleg valamilyen diák munkára. Akkor jobban utánna tudsz járni a dolgoknak.
Addig is tanulj meg nagyon nagyon jól angolul. Ne nyelvvizsgád legyen, hanem tudj beszélni és gyűjts sok sok pénzt.
Sok sikert kivánok!
Most ne nézzetek b*zinak, de fiú nem lehet bébiszitter?
Én nagyon szeretem a gyerekeket és nagyon jól elvagyok velük.
És még pedofil sem vagyok!!
Aki New York-ban él: Nincs szükséged nyáron bébiszitterre?
Szia! Miert pont ez a ket varos? Sokkal dragabbak, mintha bejjebb mesz.Mi pl Arizonaban PHX-ben elunk, itt sokkal olcsobbak az etelek, a lakasok, ruha, auto, minden. Az ocean nagyon felviszi az arakat es nincs ertelme ott elni ha az miatt szeretned, mert munka mellett ugysem lesz idod az oceant elvezni. Ha bejjebb mesz par oras uttal megjarhatod az oceant szabadnapodon ha akarod.(ha ez miatt szeretned ezt a ket varost)
Mindket helyen pl egy patkanylyukat berelhetsz azon az aron, amiert itt PHX-ben gyonyoru, nagy lakast kapsz. Munka pedig itt is van. Bar attol is fugg hogyan akarsz kijonni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!