Meddig tart a házastársi szponzorálási procedúra, hogy Kanadába mehessek?
A bécsi bevándorlási honlapon ugyan ott van feketén-fehéren, hogy kerek 10 hónap a feldolgozási idő, de ezt lehetetlennek tartom?! Friss házasokat ennyi ideig külön tartani, ez kínzás! A férjem Kanadában, én pedig Magyarországon, majdnem egy évig?
Ha van tapasztalatotok, kérlek , írjátok meg. Köszönöm
Óhhhh. Köszönöm a válaszodat! Jó Ég, egy év külön :(
Úgy látom, akkor nincs mit tenni...
Köszönöm a válaszodat! Mi is Vancouverhez közel fogunk élni :) Azaz én gyerekkoromban már éltem ott, csak haza jöttünk....
Köszi az infót! Hívtuk a bevándorlásiakat, többször is, és ők is mondték, hogy Bécshez tartozom ugyabár és az ügyintézés 1
Köszönöm a válaszodat! Mi is Vancouverhez közel fogunk élni :) Azaz én gyerekkoromban már éltem ott, csak haza jöttünk....
Köszi az infót! Hívtuk a bevándorlásiakat, többször is, és ők is mondték, hogy Bécshez tartozom ugyabár és az ügyintézés 10 hónap , miután mindent benyújtottunk... ha Kanadán belül kérvényezzük, kkor viszont 20 hónpot mondtak... de addig turistaként, eü. biztosítáés nélkül, nem tudom.. Eleve, be sem engednek az országba a reptéren, h látják, turistaként hónapokat akarok ott maradni - mégha házasok is vagyunk. Felhívtuk a repteret is, a határőrséget.Ja és két pici ikrem is van, velük meg eü nélkül nem mehetek sehova, utazgatni meg horror áron lenne 3 főre... :(
Azt írtad éveket vártál??? Itthon, férjed meg odakint? Jaj, ne rémiszgess!
Meg nem is igazán értem ezt az egészet. Szponzorálni fog minket, szponzoráltként már mehetek, akkor az Ő felelőssége vagyok, majd 2 év együttélés után jelentkezhetek permanent rezident-nek, viszont a kitöltendő papírok címében a permanent rezident szerepel... szóval semmit sem értek már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!