Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Usábam utazom Estával. Odafele...

Usábam utazom Estával. Odafele egy kérdéssort valami belépökártyaszerüt kell kitölteni, hol találom azokat a neten azokat a kérdéseket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

I94 es nyomtatvany a neve. A repulon fogjak kiosztani az utaskiserok.

UI: a departure city (vagy ennek megfelelo resznel) ne budapestet irj, hanem azt a varost ahonnan mar az a geped indult ami az USAban szall le.

2013. jan. 12. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Megkerestem, igy fog kinezni

2013. jan. 12. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Az ESTA-val utazóknak az I94W nevű nyomtatványt kellett kitölteniük, de ezt már nem kell.

"A Vízummentességi Program keretében utazók számára megszűnik az I-94W formanyomtatvány "

2010 nyarán az Amerikai Egyesült Államok Vám- és Határőrsége (CBP) a Vízummentességi Program keretében utazók részére az összes repülőtéren új eljárással helyettesíti és egyúttal megszünteti a papír alapú I-94W nyomtatvány használatát. 2010. nyár végére a Vízummentességi Program keretében utazók útlevelébe már nem tűzik bele az I-94W nyomtatványt, ehelyett az útlevélbe kerülő pecsétbe írják majd be az engedélyezett tartózkodási időtartamot.

Az I-94-es nyomtatványra ez a változás nem vonatkozik, tehát akik nem a Vízummentességi Program keretében utaznak, továbbra is kitöltik a repülőgépen az I-94-es nyomtatványt, melynek egyik felét belépéskor a Vám- és Határőrség tisztviselőjének adják, a másik felét pedig megőrzik és akkor adják le, amikor elhagyják az Egyesült Államokat.

Forrás: [link]

2013. jan. 12. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
nalunk ordibaltak a nyaron a gepen a sztyuvik, hogy ki a vizumos es ki a turista, aztan toltotte mindenki serenyen a lapjat. En vizumos voltam, nekem kellett toltni az biztos.
2013. jan. 12. 22:41
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek,de a zöld vagy fehér nyomtatványt kell nekem ??? a google két papirt ad be ennek a nyomtatványnak megfelelöen egymás mellett,egyik zöld a másik fehér...
2013. jan. 13. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A ződ az az I94W, hivatalos nevén "Nonimmigrant Visa Waiver Arrival/Departure Record" ez azoknak kellett akik vízum nélkül flangáltak de mint fentebb írták, aki ESTÁ-val közlekedik annak ez mostanában már nem szükséges.

A fehér az az I94, az azoknak kell akiknek vízumuk van (például nekem).

2013. jan. 13. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!