1/6 anonim válasza:
mire gondolsz? Sokaknak nem tetszik igazán egyszer megnézi és többet nem is akarna vissza menni. Sok ember van aki egyáltalán nem is vágyik rá, nem is kiváncsi rá. Rossz élmény pl az hogy egyik ismerősön amig kint élt volt egy autóbaleste és mivel nem volt olyan szintű biztosítása nem kezelték rendesen a lábát. Haza kellett jönnie megoperáltatni. vagy milyen rossz élményre gondolsz?
2/6 anonim válasza:
nekem csak jo elmenyem van Amerikarol. Mindenki segitokész volt, és nem probaltak uton utfelen atverni mint altalaban magyarorszagon szokas.
3/6 anonim válasza:
Nekem például egy Miami út során South Beachen, ahol nagyon rossz volt a szállásunk, és ez rá is nyomta a bélyegét az ottlétre. Emiatt nem is nagyon vágyom vissza, pedig mielőtt még kimentem, nagyon érdekelt. Meg egy kicsit csalódtam a városban is, valahogy másabbnak képzeltem el.
4/6 anonim válasza:
Miamiban en is nagyon retek szallodaban voltam. Te melyikben?
5/6 anonim válasza:
3-as vagyok:
Hát el se merem mondani, de a Santa Barbara Hostel. Az volt a célunk, hogy minél olcsóbb legyen és közel a parthoz, utólag kiderült, hogy nagyon rossz választás volt.
Te hol szálltál meg?
6/6 csa by válasza:
Éjfélkor egy nagy áruház parkolójában átmentem a felfestett jelzéseken, csak úgy toronyiránt,egyenesen a bejárathoz, persze rajtunk kívül sehol senki. Kivéve az épp ott unatkozó zsarukat!A bünti kifizetése az rossz élmény volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!