Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mire figyeljek Kanadában?

Mire figyeljek Kanadában?

Figyelt kérdés
Hamarosan utazok Kanadába pontosabban Ottawa-ba de nem tudom mire figyeljek úgy értem hogy ott is olyan veszélyes mint az USA-ban úgy értem hogy ott is lövöldöznek mindenhol vagy ott azért normálisabbak az emberek???

2013. jan. 6. 16:53
 1/7 anonim válasza:

Tudomásom szerint Kanadában nyugodtabb a légkör:)

És kedvesek a magyarokkal:)

2013. jan. 6. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Kanadaban tenyleg nyugodtabb az elet!
2013. jan. 7. 03:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék a "lövöldöznek mindenhol" hova érvényes... talán Juarez, Mexikóban. Az USA is teljesen biztonságos, vedd már észre magad.

Ja, Kanada, hát itt nyugi van :)

2013. jan. 9. 15:55
 4/7 anonim válasza:

Utolsó válaszoló!

Szerinted az USA teljesen biztonságos?:O

2013. jan. 9. 17:24
 5/7 A kérdező kommentje:

OMG!!!Te normális vagy neked az biztonság hogy moziban,iskolákban,hotelekben vagy bárhol máshol lövöldöznek???

Kapcsold már be a tévét és nézd már meg hogy napi hány ember tűnik el az USA-ban vagy hogy hány embert ölnek meg....

Persze az USA-ban is vannak jó helyek de addig amíg az Amerikai fővárosban múltkor is lövöldőztek hetekig az utcán és parkolókban addig nekem senki ne mondja hogy az USA hú de szuper mert nem az.Persze Dél-Amerikánál biztos jobb a közbiztonsága de azért az hogy biztonságos lenne az nem igaz....

2013. jan. 9. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat:)
2013. jan. 9. 19:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az USÁ-ban több mint háromszázmillió ember él akkora területen hogy azt így európai ésszel nehezen fogjuk fel (én Vancouverben élek btw). Ebből kb 15 000 lesz gyilkosság áldozata ami arányaiban valóban sok de a valóságban az említett embertömeg-terület miatt valójában ha néhány irtó sötét helyet elkerülsz teljesen biztonságban vagy.
2013. jan. 10. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!