Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit kell tennem pontosan, ha...

Mit kell tennem pontosan, ha ki akarok utazni az USA-ba?

Figyelt kérdés
Csak túristaként, nem sok időre, és diák vagyok még. Miket kell elintézni? Vízum és egyéb papír ügyben.
2009. aug. 25. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Vízum már nem kell. Megtervezed az utadat, veszel repülőjegyet, telenyomod pénzzel a számlád és elindulsz.
2009. aug. 25. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Én úgy tudom azért valamit még ki kell tölteni az interneten!

Telefon:

*

Általános információ- és időpontkérés: 06-90-603-703

(hétköznap 8:00 és 18:00 óra között, díja: 400.- Ft/perc plusz ÁFA.)

A fenti szám csak Magyarországról hívható, vezetékes telefonról, illetve mind a három mobilhálózatról (Vodafone, Pannon és T-Mobile).

*

Egyéb ügyben: 475-4400

(hívható du. 2 és 4 között)

Fax: 475-4188/4113

Cím:

Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége

Nem-bevándorló Vízum Osztály

1054 Budapest

Szabadság tér 12.

Ez a telefonszám, cím a nagykövetség honlapján van, de ahogy néztem elég régen frissítették az oldalt, szóval az infók lehet nem frissek.Én a helyedben telefonon érdeklődnék mindenképp az út előtt!

Már csak azért is, mert eléggé kekeckedősek tudnak lenni a reptéren, illetve kint a belépésnél!

2009. aug. 25. 16:19
 3/6 anonim válasza:
44%
Aha. Emeltdíjas szám. Kis sunyik...
2009. aug. 25. 18:51
 4/6 anonim ***** válasza:

ESTA-t kell igényelni.

Az ára 50$.

Kitöltése neten keresztül. Angolul.

És természetesen útlevél is kell.

[link]

2009. aug. 26. 00:00
 5/6 anonim válasza:
100%

Úristen! Az előző válaszolónak üzenem, hogy nehogy kifizesse már az 50 dolcsit az ESTA-ért!!! Valszeg rátévedt egy olyan honlapra, amelyik pénzt kér érte, én is majdnem bedőltem 2 hónapja.

Az ESTA teljesen ingyenes és magyarul kell kitölteni!

[link] ezen a honlapon lehet elérni, kitölteni és szinte azonnal meg is jön a válasz. Persze csak abban az esetben, ha nem voltál büntetve, nem vagy fertőző beteg ill. nem tervezel tömeggyilkosságot elkövetni.

Én kb. két hónapja csináltam meg a szüleim részére, most utaztak ki Amerikába a nővéremhez, és simán beengedték Őket az amerikai tisztviselők.

Lényeg, hogy nem kell hozzá angolul tudni, és véletlenül se fizessetek ki érte egy vasat sem!

2009. aug. 31. 13:27
 6/6 anonim válasza:
hát például ajánlom hogy ne menj ott bankba meg metrón mert sok ott a terroristácska osama binladen!
2010. jún. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!