Amerikába jöttem a testvéremmel dolgozni, de atvertek minket, nem fizettek ki . Hogyan juthatok haza pénz nélkül Magyarországra?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is elkezdené ocsarolni hogy mennyire felelőtlen voltam: olyan szituációba kerültem hogy nem volt más megoldás , ki kelett utazunk . Itt atvertek minket , a visszafelé repjegyem viszont lejárt , a konzulatus nem segít , otthonról pedig nem tudnak támogatni . Mit tegyek ?2012. dec. 23. 04:03
11/18 anonim válasza:
persze, hogy nagyon naiv - papírok, munkaszerződés, munkavállalási nélkül végigutazta az usát, bérleti szerződést nem kötött, gondolom a nyelvet sem beszéli - legalább 3-4 "munkahelyen" nem fizették ki - repjegye lejárt és a legfőbb baja, hogy az utcán kell karácsonyozzon...(netcafé-ra van pénze persze)...ott legalább 0°C feletti a hőmérséklet és a legtöbb templomban kapna ingyen szállást és kaját...sőt ha kicsit erősködne a konzulátuson is minimum kaját kapna
12/18 anonim válasza:
De eszetlen, ha van mirol wifin hasznalni az internetet, akkor add el a cuccot, azzal is kozelebb leszel a hazajutashoz. Mi nem tehetunk rola, hogy ilyen helyzetbe kerultel. Nagyon buta vagy.
13/18 anonim válasza:
Beleestél mint légy a levesbe! Tudod ott sem arany ami fénylik! Hát most szívd a fogad és vess magadra! Dollárpapa leszel!! He..He..!
14/18 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem segít a konzulátus, D.C-i nagykövetséget hívtátok? Ha nem, akkor azt tegyétek meg.
Amúgy ha elmész a diplomáciai szervhez, ők vesznek neked repjegyet, amit majd itthon kell kifizetned, ha nem teszed, adók módjára köztartozásként behajtják.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy valószínű, nem jártatok eléggé utána.
15/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg az orlandoi repteren ulok, hamarosan felszall a gepem... megis segitett a repter :) aki azt mondta hogy nem jotekonykodnak tevedett.
2012. dec. 23. 23:14
17/18 anonim válasza:
Szerintem kinti rendőrségen jelentsed fel őket, mellette pedig keress egy munkát. Mindegy, hogy mit, csak a repjegy árát keressétek össze.
18/18 anonim válasza:
Látom unatkoztál te nyomi. Valóban úsznod kellene. Am ha már gép, remélem az évi kutatójáratra tettek fel a délisarkra. Ott majd jól érzed magad, lesz időd gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!