Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Gazdasági informatikus szakmám...

Gazdasági informatikus szakmámmal kimehetek New York City-be dolgozni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Kimenni kimehetsz,de meglepne ha munkát találnál vele. Minimum felsőfokú nyelvvizsga, szakmai nyelvvizsga, referenciák nemzetközi cégektől, honosítani kell a diplomád. Ja és mindezek után te még mindig csak egy bevándorló leszel, és fel sem veszed azzal a versenyt aki mondjuk ugyanezt a szakot a Yale-en végezte. De azért hajrá!
2009. aug. 18. 16:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

1.nyelv

2.gyakorlat

3.alaptőke

ezekkel hogy állsz?

2009. aug. 18. 16:40
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem is van többek között gazdasági informatikus végzettségem, de még itthon sem találtam vele munkát.
2009. aug. 18. 17:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Ki, feketén mosogatni ha beszélsz egy kicsit angolul tuti fel vesznek.

A párom informatikus, középvezetö egy multinál és német itt németországban. 10 éve van ugyan annál a cégnél, most már egész jó fizuja van, de azt hiszem 10x képzettebb mint magyarországon a 10 éve IT-ben dolgozott volt kollégák. kicsit más az oktatási rendszer így a fiatalok dolgozva kapnak tudást. az iskolát sehol nem nézik a tudás számít, és a gyakorlat.

2009. aug. 18. 18:33
 5/11 A kérdező kommentje:

1.nyelv

2.gyakorlat

3.alaptőke

ezekkel hogy állsz?

Nyelvet folyékonyan beszélem, jól el tudko beszélgetni bárkivel angolul. 2év gyakorlatom van benne. Alaptőke: van pár millió forintom...

2009. aug. 18. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor próbáld meg. Veszíteni maximum azt a pár milliót veszted.
2009. aug. 18. 21:48
 7/11 anonim válasza:

"te még mindig csak egy bevándorló leszel, és fel sem veszed azzal a versenyt aki mondjuk ugyanezt a szakot a Yale-en végezte"

Akkor aki nem neves amerikai egyetemen végzett, hanem egy sima community college-ban vagy state university-n, ugyanúgy elbújhat a Yale-s mellett...szóval ennek vajmi kevés köze van ahhoz, hogy magyar diplomája van. Ez még az amerikai diplomákkal is így működik.

Kérdező! Hogyan akarsz kimenni? Először Magyarországról kell munkát keresned, mert ha kijössz turista vízummal senki sem fog és nem is tudna alkalmazni.

2009. aug. 19. 20:54
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen azt tudom, de hol találok ilyen céget?

Van egyáltalán ilyen?

2009. aug. 19. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyílván van. Neten keresgélj.
2009. aug. 20. 10:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Keresgéltem, de nem találtam. :(
2009. aug. 20. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!