Volt már valaki kint ESTA-val szállodatakarításos melot csinálni, és ha igen milyen volt? Megéri kimenni 90 napra, ha az a cél, hogy amcsiban élj 3 hónapot belőle?
Tudom ,hogy nem lehet..
Gyakorlatba érdekelne engem a dolog,hogy működik. Több olyat is hallottam már ,hogy így dolgoznak
Illetve kint is alig jelentenek be valakit aki takarít
Lenne contactom is aki elintézné. Kérdésem nem az ESTA -ra irányul ,mert tisztábasn vagyok a korlátaival
"kint is alig jelentenek be valakit aki takarít"
Hát ezt rosszul tudod. Főleg egy szálloda az a hely, ahol mindenki be van jelentve. Ha meg egy útszéli motelben takarítanál feketén, az nem hiszem, hogy egy nagy élmény lenne. Fizetés nagyon alacsony, mert egy ilyen munkára ott van egy csomó mexikói stb. akik fillérekért megcsinálják.
Ha lebuksz le is csukhatnak. Nincs biztosításod, így ha valami történik veled, nagyon megszívhatod. Inkább dolgozz legálisan máshol külföldön és abból a pénzből menj ki 3 hónapra.
Jobban jársz anyagilag is és lesz időd körbenézni is.
Ha van ilyen ismerősöd aki ezt intézi és ez neked jó, akkor sok szerencsét.
Én csak azt mondom, hogy szerintem nem éri meg sem a kockázat, sem a fizetés. 1000$ az mind el fog menni a megélhetésedre és ennél többre egyáltalán ne számíts. Alig fogsz látni valamit, max a munkahelyed környékét.
Itthon utasbiztosítást köthetsz, ami addig érvényes míg turista vagy. Ha ér egy munkahelyi baleset akkor nem fognak fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!