Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Vancouver vs. Toronto?

Vancouver vs. Toronto?

Figyelt kérdés

Melyik élhetőbb város? Személyes tapasztalatok érdekelnének...

Legélhetőbb városok listáját ismerem.

Előre is köszi.

2012. nov. 8. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdő bevándorlónak mindenképpen Toronto, mert rengeteg bevándorló barát cég van, ami felvesz kanadai végzettség nélkül is.
2012. nov. 9. 11:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyik sem szerintem, én Edmontonban jártam/járok(beilleszkedtem)dolgozom is alkalom adtán,jól érzem magam egyszóval full happy!
2012. nov. 12. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:

2011-ben jártam mindkét városban.

Toronto olyan mint NewYork, tele van felhőkarcolókkal, beláthatatlanul nagy, kevés a zöld övezet.

Vancouverben a városközponti felhőkarcolóktól 15 perc sétányira van Stanley park, ahol fekete múkusok futkároznak a lábadnál és a mosómedve lenéz a fáról...

Nekem egyértelműen Vancouver tetszett jobban (a legszebb város, ahol valaha jártam!) de Torontonak is megvolt a varázsa a hatalmas épületekkel. Aki még nem látott ilyet, annak érdemes!

Vízumról viszont ne is álmodj, mindegy melyik városba mész...

2013. dec. 26. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!