Hogyan kell jelentkezni a zöldkártyalottóra?
1. Hogyan kell elnevezni a mellékelt fotót? (Sehol nem találok erre vonatkozó információt.)
2. Vajon egy jogi vagy orvosi végzettség, ami ugye itthon doktori címmel (de nem fokozattal! ) jár, azt milyen végzettségnek kell jelölni? Egyetemi vagy doktori?
követségen kérdezz rá az a biztos!
egyébként a jövő évi sorsolásra már tavasszal elérték a max létszámot.nem fog ez olyan gyorsan menni,sajnos.
Már beszéltem a követséggel, megvan a válasz. :)
A jelentkezésemet befogadták, a határidő nov. 2. amúgy.
Eredmény: 2012. május 1-től (2014. szept. 30-ig). Ez a 2014-es Diversity Visa Lottery.
Sziasztok.
Az mindegy hogy mi a neve a fotónak nem? (pic vagy a neved ...nem?)
Tavaly oktoberben (2012 oktober)én is jelentkeztem online ZK lottó sorsolásra.Ezek szerint 2013 máj 1 és 2014 szeptember 30 között bármikor kihuzhatnak?Akkor érdemes ellenőrizni a dvlottery oldalon mondjuk hetente-havonta a confirm numbert?Vagy ti hogy szoktátok ellenörizni?És ha idén októberben mondjuk megint jelentkezek akkor azt megint csekkolni kell 2014máj1 és 2015 szep 30 között.Ti hogyanszoktátok megnézni havonta?
Nem! Egyszer húznak, és ebben az időintervallumban lehet leellenőrizni az eredményt, és jelentkezni, ha nyertél.
Idén megvannak már az eredmények amúgy.
# 4
Mit mondott a nagykövetség, melyik a hivatalos oldal ahol a jelentkezést le lehet adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!