Denverből a Ferihegyre, hogy lehet repülni?
Figyelt kérdés
Csütörtökön érkezik egy ismerősöm Denverből,és úgy tudom,átszállással,talán Németországban.De pontosan nem tudom,és így a járatokat sem tudom,melyiket nézzem.Mik jöhetnek szóba,ki tudja,mert készülnöm kéne a fogadására ,de már nem érem el sehogysem az ismerősömet addig.2009. aug. 4. 00:30
1/3 anonim válasza:
Ezt így nem fogod tudni kideríteni. Óránként érkeznek gépek Németországból és ha nem is biztos, hogy ott száll át..... Bármelyik géppel jöhet. Nem írta meg, hogy mikor és melyik járattal jön?
Én hagynék neki információt, hogy hívjon fel, úgyis a meeting pointnál fog érdeklődni.
Vagy kimész reggel és vársz....
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 4. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!