Az USA zöldkártya lottónál már a kitöltés feltétele az érettségi bizonyítvány?
Figyelt kérdés
Tehát most ősszel nem adhatom be a jelentkezést, ha csak májusban lesz meg az érettségi bizonyítványom? A sorsolás ha jól tudom májusban van. Nem elég az, ha addigra van az ember kezében a bizonyítvány, és nem a jelentkezéskor?2012. szept. 28. 23:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem mert mi lesz ha nem sikerül az érettségid.
Amúgy ad be szerintem nem sokat veszíthetsz mert az hogy kisorsolnak a zöldkártya lottón arra nagyon kicsi az esély kb. annyi mint nyerni egy lottón.
A legtöbb ember aki lottózik 2-3 év alatt sorsolják ki.
Sok Sikert!
2/3 anonim válasza:
szerintem az oket nem fogja erdekelni majusban hogy elotte nem volt meg ha kihuznak. add be nyugodtan
3/3 Böbe01 válasza:
Az alábbi kérdésemre, ha valakinek konkrét információja van, vagy tud hivatalos web oldalt, nagyon megköszönném a segítséget:a zöldkártya lottónál milyen érettségit fogadnak el, csak ha nappali tagozatos diákként szereztem meg az érettségit,vagy ha munka mellett estin befejezve a szakközépiskolát érettségivel(a bizonyítványban a pecséten rajta van, hogy esti tagozat).Előre is köszönöm a segítő válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!