Mennyibe kerül New York City-be 1 hét + repcsi jeggyel?
Hát ez nagyon sok dologtól függ. Elsőként beszerzitek az Estát mindkettőtöknek (fejenként 14 dollár) és a repjegyet ( American Airlines-nál 140.000 FT oda-vissza). Ha Manhattanben akartok megszállni, én 1 fő/éjszakára 75 dollárt szánnék nagyjából egy igényes hotelben(ami persze még mindig meg sem közelíti a Hilton szintet, de gondolom oda nem szándékoztok menni).
Akkor ez így eddig 310.000 FT. A látványosságok megtekintésénél pld. az Empire State Building-nél úgy tudom, kell belépő díj, költőpénz minimum 100.000 FT, ha pld. egy-két márkás cuccot is szeretnétek venni. Kaját olcsóbban is meg lehet oldani, mondjuk reggeli,ebéd, ami nem feltétlenül főtt étel, és vacsora olyan 45 dollárból megvan, ha tényleg finomat akartok enni.
Összeségben ez így saját tapasztalat alapján íródott, úgyhogy nem légből kapott dolog :) Hidd el, nem olcsó, de nagyon megéri!
American Airlines szerintem.
1.válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!