Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ti kimennétek USA-ba dolgozni?

Ti kimennétek USA-ba dolgozni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Voltam kint. Elég volt az a 3 év.
2012. szept. 17. 23:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem szerettél kint lenni? Mit dolgoztál kint?
2012. szept. 17. 23:24
 3/12 anonim ***** válasza:

én nem szeretnék.

mert viszonylag kevés szabadság van.mindig ott kell lenni időben és ha többet kell dolgozni akkor sem tanácsos eljönnöd mivel ha a főnök akar akkor talál helyetted több ezer állásra jelentkezőt és elég keményen kell dolgozni mert ha nem jól végzed a munkád akkor is kirúg szóval. nem nagyon szórakoznak. Amúgy magas a bűnözés(gyilkosság,rablás,eltűnés,lopás,lövőldözés,stb..) is szóval én nem mennék ki leginkább ezért mert félnék.

2012. szept. 17. 23:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy elektronikai cégnél dolgoztam raktárban irodistaként.

Amerikai álom csak addig álom amíg nem tapasztalod meg a valóságot.

Nem A várossal volt bajom (New York) hanem az ott élőkkel. Állandóan zsúfolt volt, nagyon prűdek, hihetetlenül sokat képzelnek magukról, és meglehetősen buták (náluk csak az angolok butábbak) Volt olyan amikor a kormány valami megszorításokat hozott be. Voltak akik emiatt a bevándorlókra haragudtak. Nekem a szemebe mondták "elveszed a munkát" Na ekkor jöttem rá, hogy a South park és a Family guy (amit az amcsik nem nagyon szeretnek) bizony az életből meríti az ötleteket.

Ha hallanád az idétlen okfejtésüket arról hogy ami nekik normális, és természetes az más országokban rasszista, és rossz. Én már csak nevettem a sok okoskodásukon..

2012. szept. 17. 23:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

ma 23:48 vagyok

és még valamit. Sokat kell dolgozni. Ha beteg vagy akkor is mész, mert kint nem tolerálják a táppénzt. Mondjuk orvoshoz sem érdemes elmenni,mert nem nevezném orvosi vizsgálatnak ami kint van. (csak a filmekben tűnik olyan jónak)

3 év alatt jó ha 4 szombatom volt amikor nem kellett mennem dolgozni.

2012. szept. 17. 23:51
 6/12 anonim válasza:
32%

"Sokat kell dolgozni kint"Itt nem????

Ott megfízetnek!

Itt kisemmiznek!

Csak annak van pénze aki lop csal!

Dolgozol ittis hétfőtöl vasárnapig 12 órában!ÉS???? éhen halsz, és elviszik a kicsi házad a fejed fölül!

Ha válaszhatnék hogy USA vagy a a "szép"országunk?

Akkor USA!!

2012. szept. 18. 01:11
 7/12 anonim ***** válasza:

ma 01:11

Azért nehogy azt hidd, hogy kint megfizetnek téged. Dolgozol sokat, sok helyen létminimummal. Ha nem tetszik el lehet menni. Az albérlet elviszi a fizetésed háromnegyedét. Ezért kénytelen vagy bevállalni még több melót, hogy ne csak robotolj hanem élni is tudj.

én otthon nyomdában dolgoztam. Minden második hét szombatján kellett csak mennem, nem kellett albérletre fizetnem, és ha nem is lettem gazdag de nyugisan elvoltam.

Azért ne hidd már hogy Amerika olyan csodás..

Kint is vannak hajléktalanok, meg olyanok akik sírnak, hogy képtelenek megélni a fizetésükből. Kint is vannak munkanélküliek akik sírnak, hogy elveszik a fejük felett a házukat.. Ja házukat?? A legtöbb amcsinak nincs is saját ingatlanja.. Mind albérletben él, mert az nem kötött hely,..Ezért drága mert a gazdagoké, és kihasználják ezt a lehetőséget is.

2012. szept. 18. 01:19
 8/12 anonim ***** válasza:

JA! és mielőtt megkérdeznéd, hogy ha olyan jó volt otthon minek mentem ki, Akkor elmondom hogy azért a gondolkodásért amiben most te vagy. Azt hittem Amerika az álom, az éden! Kaptam lehetőséget, és legálisan, megfelelő papírokkal, engedélyekkel ki tudtam menni. Kemény 3 év volt.

2 dolog miatt volt jó. Eljutottam oda ahová álmomban sem gondoltam hogy sikerülhet. A nyelvtudás a másik amiért érdemes volt. Másért nem.

2012. szept. 18. 01:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Én itt élek már egy ideje, az igaz hogy sokat kell dolgozni, de kérdem én, hogy manapság a világ melyik részén nem kell sokat dolgozni a megélhetésért? Az meg az amerikaiak egy része nem elég okos, az megint csak relatív, mert talán a magyarok mind atomtudósok és mindent tudnak? Kétlem. Én egy nagy cégnél dolgozom, sokszor napi 10-12 órákat vagyok az irodában, de megéri, mert a munkámat megfelelően honorálják. Az meg hogy itt az embereknek nincsen saját lakásuk, az mindenképp előny, mert így oda költöznek, ahol a munka van, így teljesen mobilok az emberek, nem úgy mint otthon, ahol a legtöbben meg vesznek egy lakást, de ha 10 km-én belül incsen munka, többet nem hajlandóak érte menni. (tisztelet a kivételnek).
2012. szept. 18. 11:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ti kimennétek USA-ba dolgozni? - mindenkepp, ugyanis mit vesztesz??? (na jo, esetleg penzt, ha kimesz es nem jon ossze, akkor kidobtal egy repjegynyi penzt) de ha osszejon, akkor neked nagyon jo lesz.

Egyebkent hadd kelljek en is az orszag vedelmere, ugyanis ebben a honapban lesz 9 eve hogy itt elek, es jol elek.

Magyarorszagon ketszer ennyi ido alatt sem tudtam volna azt megteremteni magamnak, amim most van.

Szuleimmel eltem es csak akkor tudtam volna elkoltozni, ha osszekoltozok valakivel, kocsirol almodni sem mertem volna... Ezzel szemben most egy olyan helyen lakom, amit a turistak eloszeretettel latogatnak, sajat autom van, nem nezem az elelmiszereken az arcimket, megveszem ami megtettszik, es nem sirankozom, hogy nem kapunk egy honap szabadsagot egy evben ugy mint mas orszagokban, beerem azzal a 2 hettel amit kapunk viszont akkor olyan helyre megyek, ahova mindig is szerettem volna es nem oda, ami "belefer" a keretbe.

Ne az alapjan donts, hogy nekunk mi a velemenyunk az orszagrol, hanem ha van lehetoseged kijonni, akkor gyere ki es nezd meg sajat magad, hogy mirol van szo. Ha tettszik es osszejon, akkor nagyon hepi leszel, ha nem, akkor hazamesz, de legalabb elmondhatod, hogy te megprobaltad!

2012. szept. 18. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!