Ment mostanaban valaki Mexikobol kocsival az usaba? Szigoru a beleptetes? Ujjlenyomat?
Én még sosem voltam de gondolom elég szigorú főleg mostanában mert elég sok illegális van az USA-ban és a legtöbb illegális sztem mexikói.
Amúgy annyira biztos nem nehéz átjutni mert mint mondta nagyon sok mexikói illegálisan él ott.
Nem vagyok kitiltva!!! Es nem is vagyok bunozo!! :) Es ha atengednek a hataron akkor nem is vetek semmilyen szabalyt mert hat ugye ok engednek at ! :)
7 evet voltam kint osszesen, eloszor egyet, utanna majdnem hatot akkor meg nem vettek ujjlenyomatot azutan kimentem de mar az estaval na akkor vettek ujjlenyomatot es kb harom hettel tovabb maradtam mint amennyit lehetett volna!! Igen fontos lenne vissza mennem ez eleg hosszu de tenyleg fontos lenne sajnos a masik 200 orszagban azt nem talalom meg amiert mennem kell!! :) Ezert kene valahogy atcsusszanni!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!