Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hol lehet megnézni azt hogy...

Hol lehet megnézni azt hogy évente hány gyilkosság van Kanadában és az USA-ban? Hol lehet ezeket megnézni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert össze akarom vetni a kettőt....

2012. szept. 10. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
kár összevetned a kettőt! Kanadában sokkal jobb a közbiztonság, mint az USA-ban.
2012. szept. 10. 18:26
 2/6 A kérdező kommentje:
És Ausztrália vagy Kanada közbiztonsága jobb?
2012. szept. 10. 19:27
 3/6 anonim válasza:
Amerikában nagyon sok!Én egyszer régebben találtam egy ilyen oldalt,de már nem tudom beírni.Írd be a googleba hogy amerika bűnözési statisztika 2011 mondjuk.Nekem is valahogy így adta ki.Azt tudom hogy csak new orleansba volt 250 gyilkosság!!Szerintem évente több ezer lehet,plusz még amiről nem tudnak és nem derűlt ki!
2012. szept. 11. 09:04
 4/6 anonim válasza:
2012. szept. 11. 09:06
 5/6 anonim válasza:
2012. szept. 11. 09:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Te kérdezted a másik .au-.ca összevetést is, ugye?

Felesleges ilyesmit országra nézni. Kanadában 100e lakosra 1.6, Ausztráliában 1.0 gyilkosság jut. De például Quebecben 1.0 míg az ausztrál Northern Territory-ban 4 és nemrég még 8 körül járt. Ha lebontanád városra még nagyobb különbségeket látnál...

2012. szept. 14. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!