Hogy lettél amerikai állampolgár vagy kaptál zöld kártyát?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok milyen történetek gyűlnek össze :) Egy kis sztorizás :)2012. aug. 30. 18:27
1/6 anonim válasza:
Állampolgár nem vagyok de kaptam zöldkártyát. Egy kint élő rokonom intézett el mindent az ő cégénél dolgoztam sokáig majdnem 2 évig, és most sok ismerősöm van kint. Most jelenleg visszajöttem Magyarországra mert Szeptembertől eltudok kezdeni egy tanfolyamot amit mindenképp leszeretnék tenni és azzal a szakmával több pénzért visszatudok menni dolgozni. Plusz az angol tudásomat is fejlesztem mert amikor kint dolgoztam keveset kommunikáltam ott mivel magyar emberekkel kellett dolgoznom.
2/6 anonim válasza:
A hazastarsamon keresztul kervenyeztem a zoldkartyat, majd idovel az allampolgarsagot.
Elozo valaszolo, a tanfolyamot Magyarorszagon vegzed?
Azt tudod, hogyha meg akarod tartani a zoldkartyadat, akkor minimum 6 honapot egy evben az USAban kell tartozkodnod?
3/6 anonim válasza:
Zöld kártyával voltam kint 5 évig és utána házasodtam,azzal kaptam állampolgárságot. :)
4/6 anonim válasza:
zoldkartyam van, szinten hazassag utjan :)
6/6 Eszter858585 válasza:
Zoldkartyam van, hazassag utjan (ferjem amerikai allampolgar).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!