Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyire elfogadott Amerikában...

Mennyire elfogadott Amerikában a tetoválás a dolgozókon?

Figyelt kérdés

persze nem a cégigazgatókra gondolok.. hanem csak úgy általában az átlagemberekre. mennyire feltétele hogy alkalmazzák? gondolok itt olyanokra,hogy a tetoválás kézfejen,vagy nyakon van, jól látható helyen.

esetleg tapasztalatok? köszi a válaszokat!

2012. aug. 27. 02:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kaliforniában legalábbis nagyon sok emberen van tetoválás. Az a pékség, ahol vásárolunk, a csajokon nagyon sok tetkó van... nagyon pengén néznek ki! :-P
2012. aug. 27. 03:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

sok emberen van tetovalas, de a legtobb munkahelyen muszaj eltakarni oket. hallottam mar sok helyrol hogy akinek nyakon vagy kezfejen van, fel sem veszik, persze hallottam mar ellenpeldat is. azert nem mondom hogy mindenhol igy van mivel nyilvan nem ismerem minden munkahely velemenyet, viszont hallottam olyat is hogy meg takaritonak is nyaron 40 fokban hosszu ujjuban kellett lenni mert az alkarjan vmi ocsmany halalfej volt.

de gondolom fugg attol is mekkora az a tetovalas es mit abrazol.

tetovaloszalonban meg gondolom egyenesen kivanatos :D

2012. aug. 27. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Elegge elfogadott, persze a fonok felszolithatja az alkalmazottat, hgy takarja el (amennyiben eltakarhato), de senkit nem rughatnak ki azert, mert varrva van. Az ilyen ugyekbol mindig birosagi perek lesznek "diszkriminacio" cimen, es ezt egyik munkaltato sem engedheti meg maganak. Vagyis ha egy alkalmazott tetovalasaval problemak vannak, akkor valszeg elobb fogjak leepites cimen elkuldeni, minthogy nyiltan megmondjak, hgy a tetko miatt rugjak ki.

Ismerek olyat akinek egy heavy metal banda van a karjara tetovalva es autokereskedesben dolgozik. Termeszetesen hosszu ujju ingben:)

A csontkovacsnal mindket asszisztens ki van varrva mintha valami rockbanda tagjai lennenek.

Bankban is lattam dolgozot tetkoval/piercinggel. Sot, a sarki "fuszeresnel" tobb alkalmazott van varrva mint amennyi nincs varrva. Pedig eleg elit uzlet (es draga) es az emberek megcsodaljak a penztaros alkarjan levo angyal szarnyakat, vagy a zoldsegket pakolo fiunak a karjan levo "sztorit".

2012. aug. 27. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én New Yorkban élek. A derekamon és a bokámon van tetoválás. Egy jól menő ügyvédi irodában dolgozok,mint titkárnő. A derekamon lévő nem látszik,de a bokámon már nehezebb eltakarni,de senki nem szól érte. :)
2012. aug. 30. 01:53
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat,jöhetnek még a tapasztalatok,történetek! :)
2012. szept. 3. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!