Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A párom tanulói vízummal van...

A párom tanulói vízummal van Floridában, hogyan tudnék utána menni hosszabb távra?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, hogyha feleségül vesz, akkor megkaphatom az F-2es vízumot( neki ugye F-1es van), házastársként. És még egy kérdés, hátha tudtok rá válaszolni, vajon itthon kell h feleségül vegyen?

Válaszotokat előre is köszönöm!

2012. aug. 3. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. aug. 3. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Vízummal van kint, hibába vesz feleségül, akkor sem fogsz kapni. Ha állampolgársága lenne akkor kapnál vízumot, zöldkártyát, és aztán állampolgárságot. Szerintem ha simán vízummal van kint akkor te nem kapsz ha a felesége vagy. 90 napra kimehetsz vízum nélkül minden gond nélkül. Ha több időre szeretnél menni akkor az amerikai nagykövetség honlapján ki kell tölteni egy kérdőívet ds-160, be kell fizetni egy sevis díjat kb 40000 forint(csak dombornyomásos kártyáról lehet), és be kell fizetni még egy vízumkezelési díjat az mkbban az is hasonló árban van. Ha ez meg van, 3 nap mulva jelentkezhetsz vízuminterjúra telefonon, ahol személyes beszélgetésre hívnak be, és megnézik, hogy alkalmas vagy-e az USA-ba való belépésre. Ha terhesség utolsó 3 hónapjában vagy, vagy nem tudsz megadni lakhelyet, vagy nincs egy számlán elegendő pénzed amit kint eltudsz költeni, vagy kinti állásod, akkor ne is próbálkozz. Remélem tudtam segíteni.
2012. aug. 5. 13:51
 3/3 anonim válasza:
Miért nem mész ki te is tanulni? Akkor te is kapnál tanulói vízumot. :)
2012. aug. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!