Nyaralás esetén 1 hónapra mennyi pénzből lehet vígan megélni, ha kaját kell vennem és innivalót? Bostonban.
Én most megyek USÁ-ba, napi 30 dollárral számoltam az étkezést (innivalóval), és remélem, hogy ennyi nem fog elfogyni, hanem csak vésztartalék.
Ennél több biztosan nem kell. (Már, ha nem luxuséttermekben akarsz étkezni...)
Ha pedig a szálláson van reggeli, akkor még kevesebb kell.
Melyik Bostonba? Anglia vagy Amerika? Anglia kicsit dragabb elelem szempontjabol abban az esetben ha etteremben akarsz enni, ha otthon is tudsz akkor olcsobb. En most Angliaban elek de HETI 20-30fontnal tobbet nem koltok kajara es vigan elvagyok belole!!!Grill csirketol,rantott halig a kroketten at a sutiig mindent eszem ennyibol.
Amerikaban pedig sok etterem van ahol 8-10 dollarert annyit eszel amennyit akarsz. szerintem a 30 dollar boven eleg ha tenyleg csak elelemre kell kolteni .Sot! Igenyektol fugg mert mikor en voltam Amerikaban 10-15 dollarnal nem koltottem tobbet naponta akkor sem ha etteremben es utcan ettem. Ha otthon is tudsz etelt kesziteni azzal lenyegesen lecsokkented a koltsegeket. Mivel nem irtad, szalloda vagy maganszemelynel szallsz meg igy ezt is bele lehet kalkulalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!