Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehetne legolcsóbban...

Hogyan lehetne legolcsóbban és legkönyebben eljutni Kanadába? Bármi szóba jöhet de kérem csak biztos válaszokat adjanak létfontosságú a kérdés .

Figyelt kérdés
Először arra gondoltunk, hogy stoppal vagy bármilyen tömegközlekedéssel eljutunk valahogy az óceánig aztán valamely országból ahonnét hajó indul legyen az teherszállitó, trailer vagy akármi kis csónak is teljesen mindegy csak Kanadáig jusson el. Bármilyen logikus ötletet dijjazok ami kivitelezhető.

2012. júl. 21. 02:26
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

Legolcsobban es legkonnyebben repulovel lehet eljutni Kanadaba. Tudom valami vadregenyes valaszt vartal, de hidd el, ennel egyszerubben nem tudsz eljutni oda.

Es ha azt vesszuk, hogy az ido penz, akkor ez a legolcsobb megoldas, ugyanis egyik reggel felszalsz a repulore pl. Budapesten, a delutani-esti orakban (meg aznap) leszallsz Kanada valamelyik repteren.

Stoppolni veszelyes es hosszadalmas. Raadasul kenyelmetlen. Ha stoppolsz gondolom szallodara sem akarsz kolteni, igy wc zuhanyzas zero.

Ha el is jutsz a nagy kek vizig, onnan vagy oceanjaro vagy teherhajoval tudsz atjutni a nagy melysegen. Csonak??? Hany eves vagy??? 10??

A Franciaorszag-Anglia kozotti vizet sem jarod meg csonakkal, nemhogy az Atlanti Oceant!

A Queen Mary nevu hajo menetrendszerint viszi az utasokat, az ut 6 napig tart! A jegyek kb. 350-400ezer forintba kerulnek. Ennyiert mar repulojegyet is boven kapsz!!!

Teherhajok sem szallitanak utasokat ingyen!!! Raadasul a teherhajon feleannyi luxus sincs mint a QMaryn. Persze lesz v.mi kabin ahol elszallasolnak, meg melegviz, es wc azt ennyi. (de a jegy itt is tobb mint 100ezer forintra fog kijonni)

Az emberek sokkot kapnak mikor meglatjak milyen draga a repulojegy es menekulnek az "olcso" megoldasok fele, de nem gondolnak bele ep esszel, hogy az olcso nem feltetlenul idotakarekos, biztonsagos es mindenfele atrocitasoktol mentes.

(csak egy durva pelda, a repulon valoszinu soha nem rabolnak ki, Europan atstoppolva viszont minden nap minden perceben kiteszed magad ennek a kockazatnak!)

Gondolkozz ember!

2012. júl. 21. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincsen jó szakmád, el se indulj!

Tegyük fel eljutsz oda "olcsón", de azután a Kanadai határon megkérdezik, hogy miből akarsz ott tartózkodni, azaz mennyi pénz van nálad?

Ha nincsen elegendő pénzed akkor be sem engednek.

Már megszűnt, hogy minden odaérkező csövest eltartanak!

Azután írhatsz egy újabb kérdést ide, hogy hogyan jöjjek ócsóón haza??

2012. júl. 21. 08:49
 3/10 A kérdező kommentje:

A szakmáért nem kell aggódni 4 szakmai végzettséggel mennék ki, nem mondom, hogy menekülök a repüléstől de illegális módon szinte ingyen is ellehetne jutni ha jól meg van tervezbe minden, mondhatnám egyszerübben úgy, hogy minimális költekezéssel szeretnék kijutni... tudom hülyéül hangzik de ahol perpill élek 2 év sem elég hogy összekaparjak egy repjegyre... hiába van 4 szakmai végzettségem, ha egyiket sem tudom kihasználni.

Ha jól értesült vagyok - de azért bocsássatok meg ha nem jól tudom - 1050 euró egy egyirányú jegy...

2012. júl. 21. 13:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Hogy választ adjak kérdésedre 24 éves vagyok... a helyzetem sajnos megköveteli, hogy minden létező körülményt szem előtt tartsak ami lehetőség nyit az új élet felé, de azért bocsánat a gyerekes gondolkodásért :)
2012. júl. 21. 13:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha a 4 szakmáddal itthon sem tudsz mit kezdeni akkor mit akarsz ott kint. Persze ha csak nem vagy orvos, mérnök vagy tudós.
2012. júl. 21. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Tengerentuli jaratokra az egyiranyu repulojegy MINDIG a returjegynek korulbelul a ketszerese. Meg aki ugy utazik, hogy csak idefele jon, az is megveszi a retur jegyet es a visszafele szolo jegyet hagyja elveszni (nem hasznalja fel).

Raadasul ha nincs visszautra szolo jegyed, lehet hogy a bevandorlasi tiszt visszafordit.

Amugy ha pl hajoval erkezel akkor is lesz utlevel ellenorzes!

2012. júl. 22. 23:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy úgysem fogod elhinni, amit írok. De. tegyük fel, hogy hetek alatt, stoppolva, hajóval, bárhogy, kijutsz Kanadába. Ha valahogy ki tudod kerülni a határellenőrzést (amit erősen kétlek), akkor sem fogsz tudni semmit kezdeni magaddal. Lehet, hogy tudnál szerezni valami pár órás feketemunkát, de amellett szó szerint felkopna az állad. Vagy rosszabb esetben embercsempész-hálózat befog, dolgoztat és elveszi a pénzed... hát volt mostanában erre példa. Ha azzal a 4 szakmával ennyire mész itthon, nagy illúziókat kergetsz, hogy kint jutsz majd valamire. Nem is értem amúgy, miért kell Kanadáig rohanni? Miért nem mész egy EU-s országba?
2012. júl. 22. 23:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Hosszú történet, bonyolult, csak kivitelezhető probléma megoldásokat kértem, hidd el te is, ha lenne más választásom nem irtam volna oda, hogy Kanada a célom .
2012. júl. 23. 12:26
 9/10 anonim ***** válasza:
A pelikan.hu szerint 100E-ért kapsz csak oda repjegyet.
2012. júl. 23. 14:05
 10/10 anonim válasza:

A repjegy több 100 ezer, és több, mint 12 oda az út.

Egyébként repülővel, mással nem érdemes, hosszú.

Mellesleg, tudtommal Bp-ről nem megy oda repülő. Bécsből, vagy Münchenből, ami közel van.

2012. júl. 24. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!