Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Itt van valaki, aki kijutott...

Itt van valaki, aki kijutott már New Yorkba?

Figyelt kérdés
Mennyi időre voltál? :) Milyen látnivalókat néztél meg? :) Elmennél oda még egyszer? :)

2012. júl. 20. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
én még sajnos nem :( de akarok
2012. júl. 20. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Még csak átszálltam ott. Általában mindenki azt mondja visszamenne és kb ugyanazokat nézik meg mint amit egy dokumentum filmben is mutatnak. Főleg Manhattanben vannak a látnivalók szerintem. central park, empire state buliding, ground zero, time square, broadway ilyesmi.
2012. júl. 20. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi kiskoromban sok évig éltünk kint és nagyon jó város. Minden nap valami újat fedezhetsz fel. Napról napra változik. Ha kimész minimum 1 hónapra érdemes menni.
2012. júl. 20. 23:25
 4/8 gunzin ***** válasza:
100%

en jelenleg manhattanbe dolgozok a 44st, a 5ave kornyeken...

csodas hely... az embert azt fogja meg h millio ember megy a dolgara meg se parasztok egymassal. nem lokdosodnek, elnezest kernek, megkoszonik a dolgokat :)

en imadom ezt a helyet... es manhattan brutalisan biztonsasgos. ejjel jarok haza vonattal, es egy avra lelek nem kot belem amig oda nem erek a grand centralhoz !

sok mindent megneztem , time squer, madison squer garden elott voltam, bryant park stb.

hogy meg 1x elmennek e ? budos eletbe nem megyek haza :))

2012. júl. 22. 06:32
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem eddig csak egyszer volt szerencsém eljutni NYC-be egy nyaralás alkalmával, de már ezért is hálát adok, mert tudom, hogy sokan csak álmodnak arról, hogy valaha is eljussanak NYC-be. 3 hetet töltöttünk ott, de nem túlzok, ha azt mondom, hogy az a 3 hét volt életem legklasszabb, legfantasztikusabb és legélménydúsabb 3 hete. azonnal beleszerettem a városba. gyönyörű, varázslatos, hatalmas, nyüzsgő és tényleg soha nem alszik. azóta tudom, hogy ott akarok élni. sok nevezetességet megnéztünk, köztük: Empire State Building, Times Square, Central Park, Broadway, Szabadság-szobor, Rockefeller Center, Metropolitan Museum of Art, Madame Tussaud's Viaszmúzeum, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge, Flatiron Building, Bryant Park, China Town, Long Island..stb. ja és voltunk a kanadai-amerikai határnál a Niagara vízesésnél. visszamennék-e? persze, bármikor! sajnos még van egy évem a suliban itthon, de aztán irány NYC és soha nem akarok hazajönni. 18/L voltam (:
2012. júl. 22. 17:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Ahogy látom a válaszokat, egyre jobban várom :))) "Sajna" csak jövőre nyáron és aztán télen megyek a családommal, vagy egyedül 1 hónapra, de biztos vagyok benne hogy megéri várni addig :) És azt hiszem ez az 1 év nagyon lassan fog eltellni... :-)

Még szivesen olvasok véleményeket :)

2012. júl. 22. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Én tavaly nyáron jártam ott. Egy hetet töltöttem magában a városban. Utána elmentünk megnézni a Niagarát, Toronto És Washington DC-t.

New York nagyon tetszett. Mindig valami újat, érdekeset látsz. Sétálni is élvezetes, mert egész biztos találsz valamit, amit le kell fotóznod. :)

A főbb dolgokat néztük meg és vettünk 7 napos New York Pass-t is. Ja és megnéztünk egy Broadway színdarabot is. Már legalább 4 éve meg szerettem volna nézni a Billy Elliot-ot, ezért óriási élmány volt, hogy végre valóra vált az álmom. :)

Visszamennék-e? Hát, persze.

2012. júl. 24. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk csak ismerőseink, azt mondják gyönyörű.

Én is majd kimegyek.

2012. aug. 7. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!