Itt van valaki, aki kijutott már New Yorkba?
en jelenleg manhattanbe dolgozok a 44st, a 5ave kornyeken...
csodas hely... az embert azt fogja meg h millio ember megy a dolgara meg se parasztok egymassal. nem lokdosodnek, elnezest kernek, megkoszonik a dolgokat :)
en imadom ezt a helyet... es manhattan brutalisan biztonsasgos. ejjel jarok haza vonattal, es egy avra lelek nem kot belem amig oda nem erek a grand centralhoz !
sok mindent megneztem , time squer, madison squer garden elott voltam, bryant park stb.
hogy meg 1x elmennek e ? budos eletbe nem megyek haza :))
Ahogy látom a válaszokat, egyre jobban várom :))) "Sajna" csak jövőre nyáron és aztán télen megyek a családommal, vagy egyedül 1 hónapra, de biztos vagyok benne hogy megéri várni addig :) És azt hiszem ez az 1 év nagyon lassan fog eltellni... :-)
Még szivesen olvasok véleményeket :)
Én tavaly nyáron jártam ott. Egy hetet töltöttem magában a városban. Utána elmentünk megnézni a Niagarát, Toronto És Washington DC-t.
New York nagyon tetszett. Mindig valami újat, érdekeset látsz. Sétálni is élvezetes, mert egész biztos találsz valamit, amit le kell fotóznod. :)
A főbb dolgokat néztük meg és vettünk 7 napos New York Pass-t is. Ja és megnéztünk egy Broadway színdarabot is. Már legalább 4 éve meg szerettem volna nézni a Billy Elliot-ot, ezért óriási élmány volt, hogy végre valóra vált az álmom. :)
Visszamennék-e? Hát, persze.
Nekünk csak ismerőseink, azt mondják gyönyörű.
Én is majd kimegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!