14 éves vagyok, valamiért van egy olyan érzésem hogy Amerikába szeretnék menni de nem tudom miért? Többi lent
Sziasztok
14 éves vagyok.
Átlagos körülmények között élünk itthon.
De mégis szeretnék kikerüli.
Egyszerűen felülni a gépre és kimenni.
Tudom hogy 6 hónap után visszaküldenének, alig tudok angolul,,munkát nem vállalhatnék.
Szóval ahhoz hogy ott jól érezhessem magam,miliomosnak kellene lennem.
Itthon van házunk,tv,autó,számítógép, minden amire csak szükségem van.
És ha kimennék ott csak albérlet lenne.
De valamiért úgy elkeserít az hogy Itt Magyarországon csak szarakszik mindenki.
Azt lehet látni hogy az emberek csak kib@sznak egymással.
Szomszédunk is egy nagy adag sz@rt hordott az ablakunk alá..
Egyszer sétáltam az utcán és rosszul lettem, kb 10 en elsétáltak mellettem mire egy ember segített.
Szerintetek ez csak egy hiú ábránd hogy ott jobb az élet?
Lehet hogy csak azért mert a filmekben azt látom, és ugye ott minden megvan rendezve és azért tetszik??
Sokkal jobb a fizetés ugyan arra a munkára.
Sokkal több a lehetőség.
Itt attól kell félni hogy na vajon még jövőre kapnak-e a szüleim nyugdíjjat,családi pótlékot.
Uuuu át se gondoltad mit írtál...
Először is: 14 éves vagy, felnőtt kíséret nélkül be se teheted a lábad, sőt repülőre se ülhetsz szerintem.
Kettő: nem 6 hónap után küldenek haza, hanem 3 és nem is küldenek, vagy mész vagy maradsz feketén.
Nem fognak üldözni meg hazaküldeni :)
Munkát amúgy sem vállalhatnál, mert nem hiszem, hogy tudós/orvos lesz belőled, de kitudja majd kiderül.
Maradjál csak otthon, vagy ha lépni akarsz, menj majd 18 éves korod után, és minimum az érettségi után európai országokba. Ott bejelentve tudsz dolgozni, és az is nyugat, rendesen megfizetnek.
Van még 4 éved, élvezd a tinédzserkorod, ne azzal törődj ki mit "basz@akszik" egymással.
Amerikában van lehetőség előrejutni, igen. Normálisan megfizetnek, igen. De ott sincs kolbászból a kerítés, sőt...
A kapitalizmus hazája, ha nem dolgozol keményen, kivágnak...van 5 másik a helyedre.
Viszont ha keményen dolgozol, megbecsülnek, megfizetnek...
Át kell gondolni rendesen. Főleg, hogy letelepedési engedélyt sem dobálnak a 2 szép szemedért. Turistaként meg 3 hónap leteltével illegálisan leszel kint. Vállalni kell a kockázatot.
De szerintem te még fiatal vagy ahhoz is, hogy egyáltalán ezen gondolkodj. Várj még. :)
Azért amerikában sem mindenki bübáj és segítőkészség és
ott sincs kolbászból a kerítés az biztos hogy több a lehetőség. Beszéld meg a szüleiddel hogy pár év mulva még gimi alatt, szeretnél kimenni egy évre tanulni. Sok ilyen lehetöség van igaz kell hozzá pénz de beszéld meg a szüleiddel hátha tudnak rá félre rakni. Annyiböl jó lenne hogy megtanulnál angolul és kapcsolatokat szerezné és ha utána késöbb ha már felnött vagy és ugy gondolod még mindig élnél kint akkor kimehetsz megint tanuló vizummal(nem muszáj egyetemre). Igy legálisan lennél kint pár órát még dolgozhatsz is. Akkor kint találhatsz amerikai társat aki ha elvesz meg van oldva a dolog. Ismerek olyan fiatalt aki igy ki ment egy évre és ugy megszerették egymást a kinti családdal hogy igy kiment pár év mulva ujra. A lakhatása megvolt mivel ök szeretettel várták.ismerek olyat is aki mehetne de nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!