Van ez a törvény. Így is lehetséges kijutni az USA-ba?
A 21. eletevet betoltott amerikai allampolgar kervenyezheti a szuleinek a zoldkartyat.
Aki az Egysult Allamok teruleten bujik ki az anyukajabol, az amerikai allampolgar lesz! Ennyi.
Miert vagy ilyen bizonytalan? Mi nem vilagos?
Amugy ja, 21 ev az meg messze van, a vilagnak is vege lehet, de a dolgok mostani allasat itelve igen, a ?-esedre a valasz igen.
Ez amugy nem torveny, hanem az amerikai Alkotmany egyik resze. Ez nem egy torveny amit par evente valtoztatnak!
Aki az USAban szuletik, amerikai lesz. Mindig is igy volt es ha igy folytatjuk, akkor mindig is igy lesz ;)
Amúgy arra figyelj mert ez nem tudom hogy van de már hallottam olyat is hogyha nagyon nagy a hasa az anyukának akkor a repülőtéren simán vissza fordíthatják.
Sőt úgy tudom hogy ezen is változtatni akarnak úgy hogy csak akkor lesz amerikai a gyerek ha az egyik szülője amcsi szóval én úgy tudom hogy ezt akarják bevezetni de most az USA nem hiszem hogy ezzel foglalkozna.sokkal inkább foglalkozik most az USA az elnök választással és a hatalmas adósságukkal.
Utolso: ne haragudj, de nagy butasagot irtal. Meg az illegalis bevandorlok gyerekei is amerikai allampolgarsagot kapnak, ha az USA-ban szuletnek. Ezert van, hogy itt, ha a szuletesi anyakonyvi kivonatod az USA-t tunteti fel szuletesi helyedul, ez mar onmagaban igazolja, hogy amerikai allampolgar vagy. Ezt a szabalyt nagy valoszinuseggel meg nagyon-nagyon sokaig nem valtoztatjak meg.
A kerdezonek: ez igy van, es ebben az esetben, ha szerencsed van (pl. kivaltod a turistavizumot, hataratlepeskor 6 honap tartozkodast engedelyeznek, es mondjuk 3 es fel honapos terhesen mesz ki, nem veszik meg eszre, hogy terhes vagy) meg csak nincs tultartozkodas sem. Szoval elvileg mukodik a terv...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!