Milyen tipusu repülőgép közlekedik Budapest és New York között?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 22:45
1/14 anonim válasza:
miért félsz az airbus tragédiák miatt?
3/14 anonim válasza:
Amilyet küld a légitársaság. A Malév régen Boeing 767-eseket küldött, de már ha jól tudom megszüntett a hosszútávú járatokat.
4/14 anonim válasza:
A Delta Boeing 767-es gépeket üzemeltet BUD-JFK viszonylatban.
5/14 anonim válasza:
[link] ja és ZÉRÓxc212+328-as ok is járnak meg cxb12nokiasamsungoldengate gépek is előfordúlnak :D
6/14 anonim válasza:
Én Boing 737-essel utaztam a Delta légitársasággal!
7/14 anonim válasza:
737-essel biztos nem utaztál kicsirigó, az középtávú, nem tudja átrepülni az óceánt...
8/14 anonim válasza:
A 2. vagyok, a kicsirigó! :D
Valóban nem azzal utaztam, most utánanéztem, nem jól emlékeztem a számára, Boing 767-es volt.
Itt a kép:
10/14 anonim válasza:
nem értem mi ezen olyan vicces? miért kell viccelődni a kérdezővel? lehet nem is félelemből, lehet hogy a pénz miatt vagy egyéb okok miatt kérdi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!