Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Tudom majd itthon használni?

Tudom majd itthon használni?

Figyelt kérdés
Ha kint veszek független iPhone-t, annak ugye más a töltője. Ha veszek hozzá átalakítót, vagy új töltőt tudom majd használni, nem? Nem lesz gond, hogy nem 110V-os a hálózat itthon?

2012. jún. 22. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyat vegyél, amire az van írva, hogy 100-240V, vagy ilyesmi, tehát olyan tartományt keress, amiben mi is benne vagyunk. Itthon is a legtöbb már így van, kinn is biztosan. (Remélem, mert én is vásárolni akarok kinn.)

Átalakító kelleni fog az eltérő csatlakozó miatt persze mindenképp.

2012. jún. 22. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugi, ugy van megcsinalnva, hogy barhol lehessen hasznalni. Egy pici muanyag atalakitot kell vegyel, ami nem az aramot/feszultseget alakitja at, hanem az aljzat formajat, az amerikai laposbol csinal europai hengereset :)

Igy nez ki:

[link]

Az innenso felebe megy az USA dugasz, a masik fele meg a konnektorba Magyarorszagon.

Az iPhone toltoje, a kis feher kocka alaku ize, ha azt jobban megnezed latni fogod, hogy 110-240V 50/60Hz (ez jelenti azt, hogy hasznalhato USAban es Euban is)

2012. jún. 22. 18:14
 3/4 anonim ***** válasza:

De ha nem talalsz olyan kis muanyag izet, amit fent linkeltem, akkor vegyel az Apple-nel egy uj fali toltot az iPhonhoz, igy nez ki:

[link]

2012. jún. 22. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, ment a zöld!
2012. jún. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!