Tudom majd itthon használni?
Olyat vegyél, amire az van írva, hogy 100-240V, vagy ilyesmi, tehát olyan tartományt keress, amiben mi is benne vagyunk. Itthon is a legtöbb már így van, kinn is biztosan. (Remélem, mert én is vásárolni akarok kinn.)
Átalakító kelleni fog az eltérő csatlakozó miatt persze mindenképp.
Nyugi, ugy van megcsinalnva, hogy barhol lehessen hasznalni. Egy pici muanyag atalakitot kell vegyel, ami nem az aramot/feszultseget alakitja at, hanem az aljzat formajat, az amerikai laposbol csinal europai hengereset :)
Igy nez ki:
Az innenso felebe megy az USA dugasz, a masik fele meg a konnektorba Magyarorszagon.
Az iPhone toltoje, a kis feher kocka alaku ize, ha azt jobban megnezed latni fogod, hogy 110-240V 50/60Hz (ez jelenti azt, hogy hasznalhato USAban es Euban is)
De ha nem talalsz olyan kis muanyag izet, amit fent linkeltem, akkor vegyel az Apple-nel egy uj fali toltot az iPhonhoz, igy nez ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!