Meghívtak New Yorkba. Nagyon bonyolult a "nem-vízum"- papír igénylése? Mennyibe fog ez kerülni szállás, utazás, és a zsebpénzt kivéve?
Először is az új bordó útlevél kell hozzá. Ha ez megvan, akkor kitöltöd a kérdőivet az interneten. Lehet már magyarul is és ott minden informásció pontosan le van irva.
Aztán ha megvan az engedély, a repülőn majd mind a három féle papirt ki kell töltened. Tehát, amit ad a személyzet, abból neked kell a kék, a fehér és a zöld is. A fehéret meg kell őrizned visszautazásig. De ez majd csak a gépen lesz.
És úgy tudom, ezért nem kell fizetni, ingyenes.
nagyon köszi. nézegettem a külügyminisztérium oldalán, nem tűnt egyszerűnek. de az jó, ha ingyenes.
szerinted visszafordíthatnak, vagy piszkálhatnak akkor, ha minden rendben van a papírjaimmal?
csak mert pont az a típus vagyok, akit nem szívesen engednek be: fiatal, egyedülálló nő, semmilyen ingóság vagy ingatlan nincs a nevemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!