Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van esélyem valahogy kijutni...

Van esélyem valahogy kijutni Amerikába vagy Kanadába?

Figyelt kérdés
Most fogom megszerezni az első szakmámat és szeretnék kijutni a 2 ország közül valamelyikbe. Amerika kicsit jobban húz. Ott New Yorkba szeretnék menni. Ha sikerülni munkához jutnom a szakmába(web programozó) akkor ha lenne rá lehetőség kivinném a szüleimet is. Ez az ország úgy szar ahogy van...már elnézést aki még szimpátiázik vele. De törvényesen lopnak csalnak és hazudnak az ország irányítói(teljesen mindegy, hogy melyik párt van kormányon, egyikbe se lehet megbízni) és ez csak egyre rosszabb lesz, lassan a levegőért is adózni kellesz, vagy lehet hogy már az is bele van számolva valamelyik adóba..:S Szóval, van-e rá bármi esély, hogy az életemet/tünket ott folytassuk? Az angol nyelv elsajátítása folyamatban van, tehát az nem lenne akadály, kifolyólag a szakmám miatt is. Köszönöm a válaszokat.

2012. máj. 14. 19:42
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
aha értem...azt gondoltam, hogy Amerikába rettentő nehéz kijutni...:S Faterom 46 éves...Muterom 42...Kicsit odébb vannak még a nyugdíjas élettől..
2012. máj. 14. 20:42
 12/32 anonim válasza:
akkor nem gáz. és mi a szakmájuk?
2012. máj. 14. 20:43
 13/32 A kérdező kommentje:
fateromnak esztergályos, de nem abba dolgozik, hanem kalauz.. Anyámnak meg csak érettségije van.
2012. máj. 14. 20:48
 14/32 anonim válasza:
aha...hát a helyedben először elkezdenék megkeresni amerikai cégeket, referenciamunkával meg ilyesmi, hogy szeretnél kint melózni. ha nyelveket beszélsz még jobb. 1 ismerőssel kint voltam egyszer a munkahelyén, gépészmérnök volt, meg én is annak készültem. szóval csak körülnézésre. aztán a főnök már attól el volt ájulva, hogy magyarként beszélek angolul meg németül (mert ugye ők az angolon kívül nem tudnak más nyelvet, tisztelet a kivételnek). szóval próba szerencse:).
2012. máj. 14. 20:56
 15/32 A kérdező kommentje:
persze a nyelv az mindenféleképpen kell... köszönöm az eddigi válaszaidat...:)
2012. máj. 14. 21:05
 16/32 anonim válasza:
szivesen:).
2012. máj. 14. 21:18
 17/32 A kérdező kommentje:
ha valaki tud még 1-2 hasznos információt, szívesen olvasom..:)
2012. máj. 14. 21:50
 18/32 anonim ***** válasza:

szerintem Kanadába jóval több esélyed van kijutni, ott ugye pontrendszer van, szóval ha megvan a megfelelő végzettséged meg nyelvtudásod, akkor onnantól kezdve már csak a sok-sok pénz kell, amivel megalapozhatod a kinti életed.

az USA-ba munkavállaláson keresztül baromi nehéz kijutni.

2012. máj. 14. 22:52
 19/32 anonim válasza:
54%

Kedves Mindenki!

Nem én kötöttem bele a helyesírásba korábban, de bevallom, engem is nagyon zavart. Szóval csak, hogy néhány példát említsek: nem "szimpátiáznak", hanem "szimpatizálnak", és nem "adózni is kellesz" hanem "adózni is kell". A magyar mondatoknak van eleje és vége, nem kell 3-4 mondatot egybe írni, és még sorolhatnám!

Ha egyszer magyarok vagyunk írjunk már legalább nagyjából helyesen! Ha valaki azon akadt volna fenn, hogy elütött a kérdező egy karaktert, valóban akadékoskodás lenne, ez így viszont tényleg hemzseg a szarvashibáktól!

Egy érettségizett magyar embertől azért ez gáz! Egy általános iskolás alsó tagozatos is helyesebben ír!

Le lehet pontozni, de ez attól még tény marad!

2012. máj. 15. 02:05
 20/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az elemzést majd legközelebb jobban odafigyelek.

Valószínű, hogy akkor Kanada marad... Ahhoz, hogy én Kanadába tudjak költözni, kell egy 20 milliós lakásnak a nevemen lennie. Ez mennyire igaz? :)

2012. máj. 15. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!