Van esélyem valahogy kijutni Amerikába vagy Kanadába?
szerintem Kanadába jóval több esélyed van kijutni, ott ugye pontrendszer van, szóval ha megvan a megfelelő végzettséged meg nyelvtudásod, akkor onnantól kezdve már csak a sok-sok pénz kell, amivel megalapozhatod a kinti életed.
az USA-ba munkavállaláson keresztül baromi nehéz kijutni.
Kedves Mindenki!
Nem én kötöttem bele a helyesírásba korábban, de bevallom, engem is nagyon zavart. Szóval csak, hogy néhány példát említsek: nem "szimpátiáznak", hanem "szimpatizálnak", és nem "adózni is kellesz" hanem "adózni is kell". A magyar mondatoknak van eleje és vége, nem kell 3-4 mondatot egybe írni, és még sorolhatnám!
Ha egyszer magyarok vagyunk írjunk már legalább nagyjából helyesen! Ha valaki azon akadt volna fenn, hogy elütött a kérdező egy karaktert, valóban akadékoskodás lenne, ez így viszont tényleg hemzseg a szarvashibáktól!
Egy érettségizett magyar embertől azért ez gáz! Egy általános iskolás alsó tagozatos is helyesebben ír!
Le lehet pontozni, de ez attól még tény marad!
Köszönöm az elemzést majd legközelebb jobban odafigyelek.
Valószínű, hogy akkor Kanada marad... Ahhoz, hogy én Kanadába tudjak költözni, kell egy 20 milliós lakásnak a nevemen lennie. Ez mennyire igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!