Los Angelesbe egy hétre kimenni kb. mennyibe kerül?
repjegy+szállás, a belépőket már megnéztem.
kérdés, hogy kocsibérlés helyett helyi közlekedéssel (ami nem nagyon van állítólag) megoldható-e a körjárat Hollywood, Beverly Hills, stb.
további kérdés, hogy kell még oda ilyen meghívó meg ilyesmi, vagy majdnem olyan egyszerűen ki tudok repülni, mint mondjuk Londonba (útlevéllel, esetleg vízummal)
Ha bordó útleveled van, akkor nem kell vízum, de kell beutazási engedély, ún. ESTA, amit az interneten kell kitölteni. Keress rá és megtalálod online. Nem kell meghívólevél.
A helyi közlekedés mindenhol nagyon rossz az USA-ban (van, ahol rossz, van ahol pedig egyáltalán nincs). Inkább kocsit bérelj, ha lehet. Kocsi nélkül halott az ember főleg Kaliforniában. Igaza van az előttem szólónak, hogy ha lehet, akkor tovább maradj, mert csak az oda meg vissza út együtt 2 nap, de az a baj, hogy a szállás is drága. Meg a kaja is...
szállást láttam ilyen átlagos 8-10 ezerért belvárosba. Értelemszerűen az egy hétben nincs benn feltétlen az utazás, de szerintem 7 éjszaka ott bőven elég, hisz minden pénzbe kerűl és annyi látnivaló úgysincs, ami engem érdekel.
Még nincs bordó útlevelem, de jövőre úgyis kell csináltatnom, gondolom már azt adnak.
Már bordót fognak adni. Az mindenképp kell, hacsaknem vízumért akarsz sorban állni, ami nem ajánlatos. Szerintem Los Angelesben annyi látnivaló van, hogy egy hónap alatt nem lehet végig nézni. Akkora az a város, hogy azt érzed ott, hogy kb. fél Magyarország méretű területre terjed ki. Szóval több a látnivaló, mint gondolnád. Meg le lehet ruccanni jó kis helyekre onnan.
8-10 ezerért éjszakánként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!