Mi kell az utazáshoz és mennyi a jegy?
Kanada nagy ország! Melyik városba akarsz menni? Csak mert nem mindegy! Mit akarsz ott csinálni? Turista leszel?
Ha dolgozni akarsz, akkor munkavállalási engedély kell, ahhoz pedig kanadai munkaadó által írt munkaszerződés. Turistaként nem dolgozhatsz, a fekete munkát pedig nagyon szigorúan büntetik és nem is jellemző a fekete munka.
itt mindent megtalálsz a work visa-hoz! csak akkor tudsz kimenni ha ezt meg tudod szerezni! ahhoz hogy ezt meg tudd szerezni, kell tudnod nagyon jól angolul és szükséged lesz egy meghívóra is egy cégtől ahova akarsz menni dolgozni, na meg persze sok pénz hogy lássák hogy el tudod tartani magad az első hónapban legalább. és ha megvan a vízumod az útleveledben akkor nézhetsz repjegyet! én találtam nagyon jó akciókat a vista.hu-n 135,000.HUF ért ami elég jó árnak számit. (egyébként TORONTO-ba vettem a jegyem és nyári időszakban amikor még drágábbak is a jegyek.
sok szerencsét a tervedhez !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!