Milyen New York? Tudom h volt már de engem TÉNYLEG érdekel!
Az a problémám mindenhol mást olvasok
volt olyan h a világ legfa*ább városa meg olyan is h patkányfészek
igazából olyan válaszoló lenne jó aki volt már kinn/kinn él mert az itthoni okoskodók nem hiszem h túl reálisan beszélnének ha még nem voltak kint...:/
Igazából minden érdekel :D bármit írhattok
(szép?,koszos?,veszélyes?,
könnyű-e megélni?, nehéz kijutni?, stb.,stb.)
a válaszokat előre köszönöm, írjatok sokaan:D
"szép?" - nekem tetszik.
"koszos?" - mivel világváros, ezért vannak koszos részei, de annak ellenére hogy egy Magyarországnál nagyobb lakossággal bíró város, ahhoz képest egészen jó.
"veszélyes?" - Vannak veszélyes részei(pl. észak-bronx), de egy nagyvároshoz viszonyítva, jó a közbiztonság.
"könnyű-e megélni?" - Ha van egy jó és keresett szakmád, akkor megélsz. Ha csak alja munkát csinálsz, akkor nem élsz meg, mert New York drága.
"nehéz kijutni?"- nagyon nehéz. A jelen helyzetben, munkavállalás útján kijutni gyakorlatilag nem lehet, hacsak nem vagy orvos vagy tudós. Mostanában és még jó pár évig biztosan a reális esély a kijutásra a zöldkártyalottó vagy a házasság egy amerikai állampolgárral.
Én itt élek, nem keresek rosszul, sőt, nagyon jól megélünk, imádom a várost, rengeteg a program, ember, stb. Nekem a város nagysága is tetszik, bár én oda vagyok a nagyvárosokért, otthon Budapesten laktam, majd 6 évig Londonban, most pedig már 2,5 éve itt élek New Yorkban. Kisvárosban semmi pénzért nem laknék, megölne az unalom.
Húú, nagyon köszi
Mostanában kezdett el érdekelni a város, mert annyit hallok róla és összeségében nagyon jónak tünik csak -ahogy te is mondtad- lehetetlen kijutni:((
Még annyit kérdeznék töled (bocs ha off) h te melyik részén laksz illetve mit dolgozol ha nem titok?
Nagyon nagyon Köszönöm a válaszod :)
:DD nekem is szerelmem a város:/:D
megyünk együtt??:DD:P (jó lenne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!