Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Nyári kanadai utazással...

Nyári kanadai utazással kapcsolatban tudnátok ötletet, tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Már évek óta nagy vágyam, hogy kijussak egy nyáron Kanadába, és azon belül is British Columbiába. Mivel egyetemista vagyok nem rendelkezem végtelen anyagi forrással így arra gondoltam, hogyha már megveszem a repülőjegyet akkor nem 1-2 hétre mennék, mert nem érné meg, alig tudnék valamit is megnézni. Szeretném a lehető leggazdaságosabban kihozni ezt és 1-2 hónapot szeretnék kint tölteni nyáron. Arra gondoltam, hogy ez idő alatt tudjam fedezni a kiadásokat dolgoznék valamit. Teljesen mindegy mi lenne ez, akármit megcsinálnék, de szinte lehetetlennek találom, hogy itthonról emailben lelevelezve próbáljak a munkavállalási engedélyhez szükséges konkrét munkaajánlatot szerezni kinti munkaadótól, pedig nagyon sok olyan munkát találtam ahol nincs szükség semmiféle végzettségre egyedül az angol nyelvtudást kérik ami nálam nem lenne gond. Nem elit munkákra kell gondolni, hanem például farmon gyümölcsszedés és hasonlók, de ezekhez is munkavállalási engedély kéne amit munkaszerződés nélkül nem lehet kérni. Ez gyakorlatilag egy olyan helyet amit nem igazán tudok, hogy lehetne megoldani hiszen az engedélyhez szerződés kell, a szerződést pedig csak akkor hajlandók megkötni ha van engedélyem. Már hónapok óta próbálok megoldást találni, de eddig sikertelen minden. Valaki, esetleg kint élő magyarok vagy olyanok akiknek sikerült itthonról munkát szerezni kint el tudna látni tanáccsal, esetleg segítséggel, hogy hogyan tudnám megvalósítani ezt az álmomat?
2012. febr. 3. 03:09
 1/1 anonim ***** válasza:
[link] itt kéne kezdeni túrni.
2012. febr. 5. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!