Mit csináljak ha kijutottam? Bővebben lent
Sziasztok. Először is arra szeretnék kérni mindenkit hogy ne ítéljen el és próbálja magát az én helyzetembe gondolni.
----
Valószínűleg el fogok szökni itthonról (nagyon sok ok miatt, egyik a családon belüli erőszak néha) és kb 300 000 forintot tudnék magammal vinni. Los Angelesbe ha kimegyek mik a lehetőségeim? Oké kell vízum, ott nem maradhatok sokáig, de mindenképpen meg szeretném nézni azt a várost, ha csak egy napra is. Utána (már ha túlélem) a vízum lejárta után Angliába szeretnék menni. Igazából nem tudom hogy mi vár rám... Ha esetleg valaki ott él Californiában és tudna valamit segíteni megköszönném. Ez a pénz mire elég? Hol tudnék lakni? Vannak valami diákszállók? (ezt mindkét országra írhatjátok). Angliában esetleg valami kollégium és suli? Kérlek segítsetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!