Mennyibe kerül kb. egy repülőjegy Washingtonig meg vissza (return)? Hogyan kell repülőjegyet venni, utazási iroda nélkül mennék?
150ezer körül, ami olcsóbb. ( [link] ez mondjuk utazási iroda)
utazási iroda nélkül a légitársaságok oldalain tudsz foglalni.
lufthansa-nal 270körül találtam.
Fontos, hogy mikor mész. Ha holnap, akkor nagyon drágán fogsz találni. Ha 3hónap múlva, akkor olcsóbban. Minnél későbbi dátumra veszed meg, annál olcsóbb.
Viszont azthiszem amerikába nem nagyon fox tudni menni átszállás nélkül. Nem olcsó mulatság az tuti. Esetleg kimész vonattal mondjuk angliába, vagy párizsba, olyan országba ahonnnan megy már járat közvetlenül. Úgy jobban megéri lehet.
Én az Aerovivánál szoktam repjegyet venni.
486-86-86
Itt tudsz érdeklődni.
Illetve, ha beütöd a goodlba, hogy repülőjegy akkor kidobb online értékesítőket.
Neten keresztül bankkártyával tudod kifizetni, ők elküldik emailben s neked már csak ki kell nyomtatni.
Illetve vannak olyan utazási irodák, akik adnak el csak repjegyet is, de olcsóbb náluk is, ha netet lefoglalod és úgy mész be érte vagy kiküldik.
Pl.: ilyen a Budavár tours de nem tom ők reptetnek-e oda.
Nézd meg ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!