Műszaki cikkek vásárlása az USA-ban és hazahozatala?
Ezert kell a csomagolastol megszabadulni es ugy elrakni, hogy "hasznalt"-nak tunjon.
En mar hoztam vadiuj Canon gepet, Apple laptopot, Toshiba laptopot, mobiltelefon stb.stb. Mind rendelesre hoztam, de csomagolas nelkul ugy jottem at vele a hataron, mintha a sajatom lenne.
Ha a gyanu felmerul, h kint vetted kerhetik, h igazold szamlaval, hogy Mo-n vetted. Persze ha ugy tunik, hogy "haszanlt" cucc, akkor szerintem nem foglalkoznak vele.
Patrik!
Ezt ne terjeszd! A valóság: Európa 230V 50Hz, Amerika
117V 60Hz.
Laptop, meg sok egyéb cikk töltője jó, mert használható:
110-240V, 50-60Hz.. Azaz: minden belefér ebbe...
ma 21:33 igy van.
Meg a hajsutovasamat is tudtam Mo-n hasznalni ugy, hogy egy filleres muanyag ajzat atalakitot hasznaltam (ami az amcsi lapos dugot a magyar hengeres villas szabvannya alakitotta)
Én ettől is messzebb mennék : nekem még soha nem vizsgálták át a csomagomat - mindig csak intettek,hogy menjek. Sem kifelé nem foglalkoztak velem(csak elkérték a vámárunyilatkozatot,amit a gépen töltöttünk ki) ,sem hazafelé nem bontattak ki egy csomagot sem.
Persze ez nem garancia arra,hogy mással,máskor is ugyanigy járnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!