Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Új életet akarok kezdeni az...

Új életet akarok kezdeni az USA-ban? HELP?

Figyelt kérdés

Új életet szeretnék kezdeni az USA-ban, leginkább New York-ra gondoltam.Képzettségem:OKJ-Gyógymasszőr,angol társalgási szint, ECDL...

Egyéb szakmáim:Lemezlovas,Úszómester

Az utazási "tőkegyűjtéstől" a papírok,megszerezzésén át, az utazásig a letelepedésig Minden megoldás érdekel.

U.I:USA-ban élő magyar ismerősök nem segítenek=akkor úgyveszem ,hogy nincsenek is... :) Hogy kezdjem el szerintetek?

2011. dec. 10. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
és hogy csináltad? segítesz nekem is infóval?
2012. márc. 4. 11:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, én leírom hogy nekem hogy ment anno. Otthol az egyetemen megismerkedtem egy amerikai lánnyal aki ott tanult, jártunk 3évig aztán jött a diploma és vége lett az egyetemnek, de szerettük egymást és nem akartunk szakítani. Igy összeházasodtunk, ezzel automatikusan megkaptam a zöldkártyát. A lány california-i volt, igy oda költöztünk a szüleihez. Ő molekuláris biológiából diplomázott, én pathologia- igazságügyi orvos szakértőként végeztem (a szakértő már az usában lett meg. Kiköltözésünk után 3 hónappal beiratkoztunk a Californiai Egyetemre, azóta már ott dolgozunk, született egy lányunk, és már nem a feleségem szüleinél lakunk. Nekem jól jöttek össze a dolgok, így csak pozitiv tapasztalataim vannak, de ettől függetlenül rengeteg a negativ is amit én szerencsere nem tapasztaltam. Az fontos, hogyha kiakarsz jönni, egy diplomád mindenképp legyen, könnyebb vele elhelyezkedni- jobb a fizetés is, oktatásban szivesen fogadják a magyarokat, kivéve magyar nyelv és irodalom diplomával. Remélem tudtan valamit segiteni, nekem igy mentek a dolgok.
2013. máj. 1. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!